| SamuelTudosa a întrebat:

Tpu..deci sa incepem cu inceputul laughing DE vreo 2 saptamani imi place de o fata, Ea m-a intrebat daca ma place si eu bineinteles ca i-am spus da. Si am intrebat-o si eu a spus ca ma place si ea. In totdeauna cand ma uit la ea si zambesc se rusineaza si invers. Chestea este ca nu stiu cum sa ii bat apropouri ca vreau sa fim impreuna big grin Cine ma ajuta. Funda! big grin

5 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Nu trebuie sa ii mai bati apropouri in faza asta; treci direct la fapte. scoate-o in oras si spune-i cat de mult iti place de ea si ca numai pe ea o doresti. o sa ii placa hotararea ta si o sa aveti ambii de castigat happy succes!

| Rosu_Claudia_1998 a răspuns:

O fata vrea doar adevarul (+gesturi romantice) asa ca fai si tu un cadou si spune-i direct... happy

| SamuelTudosa explică (pentru Rosu_Claudia_1998):

laughing stiu ca vrea adevarul.dar acel adevar vreau sa nu il spun direct big grin pentru ca sut prea timid si emotiv

| MaryMars a răspuns:

Du-te si spune-i ce simti! Nu are cum sa se intample nimic rau. In cel mai rau caz sunteti impreuna si va da-ti seama ca nu va potriviti, apoi va despartiti. Dar daca nu ai curajul sa incerci, nu ai cum aflawinking

| SamuelTudosa explică (pentru MaryMars):

.......asta-i faza ca nu pot DIRECT vreau sa ii spun pe ocolite sa isi dea seama singura sad