| Rosssaaa a întrebat:

Ultimul ciclu l-am avut la 34 de zile, următorul tot așa o să-mi vină?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la ginecolog, also iti recomand aplicatia MeetYou, iti notezi acolo cand iti vine si te anunta cand iti vine urmatorul ciclu, asa ai o evidenta cand iti intarzie, stii exact cate zile sau saptamani.Nu toate avem ciclul regulat, mie imi intarzie si cate 2 luni uneori, depinde de problema fiecareia. Eu una nu imi fac griji pentru ca stiu ca nu pot ramane insarcinata, insa daca stii ca ai avut contact si iti intarzie, cel mai bine este sa mergi la medic sau sa faci un test de sarcina. Ai grija de tine happy.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medic nu stim noi. Ginecologul trebuie sa te consulte si el va trebuii sa iti spuna.

| XxBlueRosexX a răspuns:

Depinde poate să vină mai repede de 34 de zile, la unele fete le vine la 28 de zile fix la cele care îl au neregulat ca mine le vine ori mai repede ori mai târziu in cazuri rare au și pauză de o lună mi se întâmplă și mie uneori se numește dismenoree sau ceva de genu

| Violleta2022 a răspuns:

Asta nu-ti poate spune nimeni, fiindca frecventa menstruatiei trebuie tinuta de fata/ femeia care are ciclul, notand lunar, timp de 6 luni, prima zi cand ii vine ciclul, ca sa poata vedea clar daca este un ciclu regulat sau neregulat si la cate zile se succede fiecare ciclu.

| stegsnsb37 a răspuns:

Asteapta mai multe c.m, urmareste le si daca ceva nu e ok, du te la un control