| FataCuOchiiCaprui a întrebat:

Unde as putea sa-mi sarut prietenul pentru a-l innebuni? El aa saruta pe mine pe gat, sau pe obraz si imi place de mor. Lui unde i-ar face placere? Si aici intre baietii. unde v-ar palcea sa va sarute prietena? (si va rog fara sugestia sa-i fac sex oral ca nu am de gandstraight face ). dau funda

Răspuns Câştigător
| love_1456 a răspuns:

Pe iubitul meu il innebuneste cand il sarut pe gat, cand imi simte respiratiea la ureche sau cand imi"plimb" unghiile pe spatele luibig grin

8 răspunsuri:
| biBii07 a răspuns:

De obicei baietii adora saruturile sau muscaturile pe lobul urechii, asta ii excita nebuneste, poti incerca pe piept, gat, spate, dar tu ar trebui sa stii mai bine ca nah daca iti e prieten thinking

| OzVrajitorul a răspuns:

Mmm difera de la barbat la barbat asa cum difera de la femeie la femeie pai in general pe gat pe ceafatongue abdomen. mie unul imi taie respiratia saruturile pe abdomen tongue

Răspuns utilizator avertizat
| AlexandraHDR a răspuns:

De obicei pe gat, ureche, ceafa, solduri, abdomen.

| ALEXme_4367 a răspuns:

Incearca sa il musti senzual de ureche, sa il saruti pe gat si in acelasi timp sa il mangai usor pe picior

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur nu pe obraz, incearca sa ii soptesti ceva senzual la ureche, mangaiel gasesti tu doar esti fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe buci rolling on the floor

| yobogda a răspuns:

Mie sincer pe pieptwinking... app nu stiu lui oricum mult succeswinking