Asta e o mare tampenie! niciun horoscop nu poate spune daca doua persoane se potrivesc sau nu punct
Http://www.eastrolog.ro/horoscop-zilnic/
In josul paginii[nu fi asa sigura de rezultatele de acolo, mie si unui fost prieten mi-a iesit ca ne potrivim 82% si uite ca n`a mers relatia;)]
Paaa
Nu te lua dupa horoscop ca nu spune nimic corect; sa zicem ca se potriveste uneori dar doar o simpla coincidenta este. Horoscopu mi-a zis ca este o zi perfecta ca sa-i zic persoanei care o plac ce simt pentru ea si s-a inselat amarnic ca n-a iesit nimic... plus ca horoscopu imi zicea ca zilele astea o sa ma indragostesc sau ca persoana de care imi place imi va spune sau macar va intra in vorba macar pe mes si nu s-a intamplat deloc asa... deci nu te lua dupa astea, dupa ore fixe, ca sunt doar coincidente. O relatie poate merge doar daca e dragoste reciproca si intelegere. Good Luck!
Nu te uita dupa horoscop, 2 persoane se potrivesc daca se inteleg, se iubesc etc. nu se uita dupa horoscop
Http://www.clubmistic.ro/23/Compatibilitatea-intre-zodii/ dar citeste si avertizarea de la sfarsit, nu e surub, sa se potriveasca mereu!
De fapt, si nu vreau sa jignesc ceilalti membri, insa horoscopul nu-ti zice "vezi ca trebuie sa faci aia" nu nici decum horoscopul iti da un sfat la ceea ce se poate intampla :D Si in legatura cu horoscopul de dragoste poti afla pe www.eastrolog.ro sau www.horoscop-urania.com in sectiuna neti si dragostea, sus de tot, sau acvaria.ro