| Adrian202 a întrebat:

Unde se pot face acele certificate de casatorie pentru o zi de Valentines Day in Brasov?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loool, cat de retardat...m-a bufnit rasul.

| darrio2007 a răspuns:

Stiu ca anul trecut a fost asa ceva in Carrefour.Dar anul asta nu mai stiu daca se organizeaza.Mergi la Carrefour cu prietena. Poate este si anul asta.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Retardat esti tu, vericule. Daca nu stii despre ce este vorba nu mai raspunde aiurea.A fost asa ceva anul trecut in Brasov.

greece12
| greece12 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mi se pare deloc retardat sa visezi cu ochii deschisi,macar pentru o zi.
Ramane o mare calitate sa fii romantic, in ziua de azi, sa ai curajul sa ramai romantic, in ciuda celor din jur care, reci si cu inimi si mai reci, te vor numi retardat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Retardat esti tu comunistule. Nu am raspuns de-an lula aici, ba e foarte retardat exact de sfantul Valentin sa faci rahatul asta si nu in oricare alta zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru greece12):

Sfantul Valentin e pentru ipocrizi mai mult, sunt 365 de zile pe an. Se poate in oricare alta zi, nu exact de sfantul valentin te apuci sa te prefaci ca esti casatorit... astea nu-s vise, cine e indragostit intr-adevar, se vor logodi.

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Apropo,ai prietena? Nu cred.Ca nu ai fi vorbit asa despre ziua de azi.Stai linistit, ca pe mine nu ma intereseaza chestiile astea.Am baiat cat tine.M-a deranjat felul tau de raspuns.

greece12

Personal,nu serbez ziua asta,prefer sa fac din fiecare zi o sarbatoare!
Dar nici nu pot sa-i judec pe cei care,timid si romantic,incearca entuziasmul zilei de azi.
Si,fii sigura,daca s-ar fi organizat in fiecare luna o zi de "casatorit" pentru perechile indragostite, ar fi fost destui amatori.
Oamenii iubesc tot anul, o stiu si singuri, dar azi au ocazia sa fie mai romantici, in felul asta.
Macar de-ar incerca sa ramana asa!happy

anonim_4396

Stiam ca nu spun prostii aiciwinking
Sa spunem ca daca eram baiat si imi iubesc iubita, mai bine i-as oferi un inel de logodna decat un vis de-o zi, numai ca s-o fac fericita si as fi fost si eu "fericit". Ca nu ar ramane nimic scris in piatra. Asta mai degraba e o amagire pentru tinerele care au planul asta pentru viitor.

greece12

O logodna implica multe,in timp ce joaca "de-a casatoria",e un gand indraznet si haios,pe placul tuturor,nici fetele nu vor parea disperate cerand asta,nici baietii nu simt presiunea responsabilitatilor enorme dintr-o relatie care devine brusc serioasa.
Lasa oamenii sa viseze si sa se joace,tineri sau mai putin tineri, cu totii iubesc in felul lor, nimeni nu are dreptul sa-i judece.
Asa cum tu spui ce ai prefera sa faci, asa si ei, fac ceea ce doresc!
Ce bucurie iti poate aduce sa le strici inima?

anonim_4396

E strict parerea mea, nu ma intereseaza cine va suferi la vorbele mele. Am tot dreptul sa-mi spun parerea. Ce implica multe logodna? mai exista piedici cand iubesti acum? si o data pe an...
Si sa viseze, da-i in pla mea ca mai mult de 80% din ei sug cariciul dupa cateva saptamani-luni si vine iar un val de intrebari cum ca sufera dupa unul si altul, au fost lasat cu ochii in soare si puta-n aer. E ipocrizie in toata splendoarea ei, in afara de Craciun si Revelion in care doar ma distrez, niciodata nu am considerat restul zilelor de sarbatoare, ceva special si pe atunci nici nu eram agnostic.