| UnVirgin a întrebat:

V-am spus de logodnica mea, că m-a mințit de câteva ori că vine și nu a venit. Acum cică este într-un oraș apropiat de mine și poate să ajungă zilele următoare. Problema este că mă tem să îi dau adresa, îmi este teamă să nu vină cu cineva să ne facă rău. Dacă nu m-ar fi mințit de atâtea ori că vine, nu m-aș fi temut, dar așa mi se pare dubioasă toată ezitarea ei în a veni. Ce să fac? Să închei o dată pentru totdeauna relația sau să îi mai dau o ultimă șansă să vină? Menționez că ea nu ne-a prezentat familia ei, atunci când am fost cu părinții la ea, asta dacă are vreo relevanță. Atunci m-am gândit că poate îi este rușine cu familia ei sau că se teme pentru siguranța lor, dar acum nu știu ce să mai zic.

18 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Mann fii și tu realist, eu te înțeleg că am fost in situația ta atât de multi ani, fata aia nu te vrea, știe că tu vrei doar sex dar nu ești atractiv fizic, fetele online nu caută nimic doar fac mișto online atât

| UnVirgin explică (pentru RAY):

Vreau dragoste, nu sex.

| RAY a răspuns (pentru UnVirgin):

Te înțeleg, trebuie răbdare că vei găsi

| Violleta2022 a răspuns:

Iar ar revenit cu povestea asta?
Ti-am mai spus ca logodnica prin corespondenta NU exista!
Inventeaza si tu o alta poveste ca de asta ne-am plictisit.

| UnVirgin explică (pentru Violleta2022):

În fine, întrebarea este despre fata cu care sunt împreună, hai să nu o numim logodnică, poate ai dreptate, logodnică implică mai multe chestii mă gândesc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru UnVirgin):

Mai baiete, despre ce tot bati campii, cum dumnezeu sa fii impreuna cu cineva pe care nu ai intalnit-o niciodata si nu o cunosti?
Asta nu-i decat o simpla CUNOSTINTA, intalnita online

| RAY a răspuns (pentru UnVirgin):

Nu ești împreună cu nimeni,asta e o auto amăgire,ești împreună cu cine? Nici o cunoști real, fii realistic, fetele fac teatru online, ele deja au iubiți, poate și copii

| UnVirgin explică (pentru Violleta2022):

Ne-am întâlnit de două ori și fizic, dar ai dreptate, nu este o iubită în sensul clasic pentru că nu m-am mutat împreună cu ea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru UnVirgin):

De fapt nu-ti este decat o simpla cunsotinta.
Impreuna cu ea te muti daca te insori cu ea, dar pana acolo mai sunt ani de cautari, dupa cat de incet se deruleaza relatia asta.

| StoicAnalysis a răspuns:

Ti-am mai spus ca nu se numeste logodnica. Logodnica o poti numi doar atunci daca ai mai mult de un an petrecut impreuna cu ea sub acelasi acoperis.
Ce ai tu, se numeste prietena virtuala.

Referitor la prietena ta, las-o frate sa vina la tine, ca nu te mananca. Spune-i sa vina intr-un loc apropiat unde sa o intampini, daca iti este frica de "potentialul pericol". Intr-un parc, sau in centrul orasului.
Daca are bagaj, o conduci acasa la tine si mergeti apoi prin oras sa va plimbati si sa mai discutati una alta.

| cristinabab a răspuns:

Cati ani ai? 10? dai adresa si vezi ce face. Daca nu vine, macar stii ca ai incercat dar poate bine. Cunosc persoane care si-au gasit sotul/sotia pe Tinder... orice e posibil, trebuie sa dai o sansa unei posibile relatii.

Dar tu de ce ai fost cu parintii la ea si nu singur?

| UnVirgin explică (pentru cristinabab):

Nu știu să conduc și am zis să îi cunoască pentru că vreau ceva serios cu ea.

| cristinabab a răspuns (pentru UnVirgin):

E ciudat sa vii la prima intalnire cu tot cu familie? nu crezi? De ce nu inveti sa conduci?

Am o problemă de vedere care nu îmi permite asta.

| cristinabab a răspuns (pentru UnVirgin):

Asta e cu totul altceva. Atunci mergi cu trenul

Da, o idee foarte bună.

| IntrebariLogica a răspuns:

Păi și dacă e logodnica ta de ce i ai dat drumul s au unde ii de trebuie să vină înapoi? E la muncă fata? Si o aștepți acasă?

| UnVirgin explică (pentru IntrebariLogica):

Am fost eu la ea și de atunci m-a tot mințit că vine ea la mine. Ne-am despărțit, după ce am răspuns afirmativ la întrebarea pusă de mine, dându-i o ultimă șansă. Tot nu a venit.