anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

V-ar fi rusine sa fi-ti homosexual?

14 răspunsuri:
| Noreasontosimle a răspuns:

Nu!

De ce ne-ar fi?

| SchiZz20CMrecords a răspuns:

M-am rumenit in obrajori de rusine.

| Trolli a răspuns:

O, ba da!

| DakotaRoyse a răspuns:

Dacă cineva şi-ar fi pus vreodată problema ruşinii, am fi fost mult mai puţini astăzi.

| Narfundo a răspuns (pentru DakotaRoyse):

Ai dreptateeee!

| h3r a răspuns:

Ba da.
Dar nu te astepta sa-ti spun si de ce.

| dreamgirl94 a răspuns:

Rusinea e pentru fraierii care se ingrijoreaza de ce zice lumea despre ei.Lumea oricum vorbeste pe oricine de rau, doar ca singurul lucru ce-l poti face este sa nu ti pese si sa iti traiesti viata linistit.
Raspunsul la intrebarea ta:NU

| Narfundo a răspuns (pentru dreamgirl94):

Interesant.Esti puternica

| oOoBrBoOo a răspuns:

NU.da-mi o fundalaughing

| IngerG a răspuns:

DA, mi-ar fi rusine.

| 4cidr41n a răspuns:

Nu. De ce sa imi fie?

| anonima94doll a răspuns:

NU. deci asta face parte din tine, e o particica care iti formeaza personalitatea, si ar fi prostesc sa nu iti arat cu adevarat ceea ce esti. de ce sa traiesti ca o marioneta si sa te ascunzi, in ziua de astazi toti traiesc cu doresc si vad viata in diferiti ochi, poate pentru tine e ceva care te satisface si te simti bine asa poate pentru cineva nu, dar daca e sa ne gindim ca si pe tine te poate deranja modul celuilat de trai, in fine lumea vb pe toti in ziua de azi, si eu cred ca cel mai bine e sa fii natural si sa traiesti cum iti place. funda?

| ASDADA a răspuns:

Sper sa-ti bag vibratoru in cur foarte bine

| plagialist a răspuns:

Hai frate nu stiu adica, cat timp nu sunt nu vorbesc. Dar sincer in clipa de fata mi-ar fi... Nu inseamna ca sunt un om slab, dar nu stiu la momentul actual mi se pare ciudat!