Dacă cineva şi-ar fi pus vreodată problema ruşinii, am fi fost mult mai puţini astăzi.
Rusinea e pentru fraierii care se ingrijoreaza de ce zice lumea despre ei.Lumea oricum vorbeste pe oricine de rau, doar ca singurul lucru ce-l poti face este sa nu ti pese si sa iti traiesti viata linistit.
Raspunsul la intrebarea ta:NU
NU. deci asta face parte din tine, e o particica care iti formeaza personalitatea, si ar fi prostesc sa nu iti arat cu adevarat ceea ce esti. de ce sa traiesti ca o marioneta si sa te ascunzi, in ziua de astazi toti traiesc cu doresc si vad viata in diferiti ochi, poate pentru tine e ceva care te satisface si te simti bine asa poate pentru cineva nu, dar daca e sa ne gindim ca si pe tine te poate deranja modul celuilat de trai, in fine lumea vb pe toti in ziua de azi, si eu cred ca cel mai bine e sa fii natural si sa traiesti cum iti place. funda?
Hai frate nu stiu adica, cat timp nu sunt nu vorbesc. Dar sincer in clipa de fata mi-ar fi... Nu inseamna ca sunt un om slab, dar nu stiu la momentul actual mi se pare ciudat!
Ioana909 întreabă: