| sabby15sabby a întrebat:

Va rog help! iubesc sa ma masturbez doar ca nu mai stiu cu ce sa fac! am folosit telecomanda, banana fruct, pixul, da nu mai stiu! spuneti-mi ce sa mai fac!

26 răspunsuri:
| HelpBoy a răspuns:

Cumpara un Vibrator sau mai bine fa rost de ceva natural sigur o sa gasesti.

| Lisa a răspuns:

Un deodorant roll-on ce sa zic:)) ceva de genu':
http://www.google.ro/......tp?/imgres

mi-a venit pe moment... :))))
nu ca am incercat vreodata

| Arcusor a răspuns:

CE ar fi sa lesi masturbarea la o parte si sa iti gasesti un prieten si sa o faci cu el? Poti incerca diferite pozitii + ca atunci cand faci sex pierzi si multe calorii adica slabesti.

PSbig grinaca as fi fata as folosi un castravete bagat intr-un prezervativ, o banana, o jucarie cum avea fratimiu in mai multe culor in care se aruncau cercule era mic si avea forma de penis.Nustiu incarca sa lasi masturbarea. Macar o data pe saptamana sa faci aceasta actiune

| ChristinneVonD a răspuns:

Am si eu un fel de prietena tot asa. Intrebare: Ti sa marit pasarica intr-un fel sau altul? Adica nu stiu cum sa ma exprim laughing Buzele pasaricii? Ca ea zicea ceva de genu.:d

| PrOEvolution a răspuns:

Abtineteeeee nu e bine sa te masturbezi continuu ...stiu si eu de la cineva care a facut asa ceva si a trebuit sa se duca la doctorr

| mgtow a răspuns:

Castravete, sau vibrator.

| idaniel02 a răspuns:

Incearca si tu cu castravete, vibrator sau daca nu ia-ti un baiat.

| DorelSudoru a răspuns:

Esti fata ehh...pai de ce te masturbezilaughingpoti gasi un baiat usor si poti face si niste bani...

| deejay_3315 a răspuns:

Fa rost de bani, cauta un sexshop... iti recomand un http://www.violetpleasure.co.uk/catalog/dd006.jpg BAFTA

| anca13 a răspuns:

Cata lume bolnava cu capu oh go on

| 666_7474 a răspuns:

Daca tot ti s-a pus pata pe telecomanda, cum de ai uitat de cablu? Eu zic sa-ti bagi o parte a cablului unde simti tu placere si cealalta parta o bagi in priza. Ar fi placere maxima, garantat!

| Andrre a răspuns:

Cu coada de la matura. smug

| AdinaCrissa a răspuns:

Ti s-a mai spus vreodata ca esti proasta mai fetito?batting eyelashes

| LostLady a răspuns:

Cu stalpul n-ai incercat?:O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce ar fi sa iti masturbezi creierul cu o carte de stiinte (sau de anatomie, ca tot iti place)?

| dan_2834 a răspuns:

Decat sa te masturbezi,mai bine iti faci un prieten si faci sex cu el, sau cu un baiat, nu neaparat sa iti fie prieten daca esti atat de disperata.Macar asa o sa simti placere adevarata:p

| Yonu2mix a răspuns:

Ce copil prost... numai la masturbare va ganditi ca an rest le aveti pe toate...^^

| boregore a răspuns:

Cu clanţa uşii ai încercat?

| alexeu998 a răspuns:

Dami id tau prin PM si te ajut eu

| Chrischan a răspuns:

Du-te dracu si stergeti poza ca te cauta toti obsedati duparolling on the floor))

| CybergShark a răspuns:

Intrebare la batjocora... da-mi funda daca team prins...

| PisicutzaCenusie a răspuns:

Esti o =====! Doaaaaaaamne! Cum sa postezi asa ceva?

| Crucified a răspuns:

Încearcă cu o unitate de PC, un penar cilindric, microfonul căştilor de la laptop/pc, cheile de la casă, cuiul cu care prinzi de el calendarul 2014 de perete, creionul mecanic, pixul colorat cu sclipici, şpaclul, bormaşina...

| Hpgh a răspuns:

Perna

| Gaudi_Denis_1995 a răspuns:

Cu coada de la matura