| Spskshdhej a întrebat:

Vă salut, o întrebare.
Am avut o intervenție chirurgicală, nu mi-a fost coborât un testicul și l-a coborât și a trecut o săptămâna. Aseară am văzut niște video-uri, a început să îmi curgă lichid din penis și am început să mă masturbez, dar nu tot penisul, doar în cap. Am început să mișc pielița așa încet, e vreo problemă? Nu m-a durut, dar atâta sperma a curs multă și nu a durut nimic. Am 19 ani, am vrut să fac cu prietena dar nu așa, mi s-a părut ca nu se mișcă până jos la testicule.

6 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca e operație, ai și tu răbdare o lună până se vindecă complet și nu apar complicații.
Mai era cineva pe aici care a stat internat in spital cu antibiotice că i se infectase operația.
https://www.tpu.ro/......mi-au-dat/
Ai răbdare că nu mori o lună.

| Spskshdhej explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu mă durut nimic sper să nu se fi întâmplat ceva. Nu mai fac dar așa a fost să fie

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Sperma aia de unde crezi că vine? Ia deschide tu o carte de anatomie sa te lamuresti unde e produsă sperma! Lasă-le să se vindece.

| Spskshdhej explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Știu. Dar am avut nevoie de o informație mersi frumos!

| eliancodrut a răspuns:

Stai cuminte ca nu se intampla nimic. Ca daca baba ar avea un coi s-ar duce la razboi. Asa si cu LaSteauaCareaRasarit. Ea le stie pe toate.
Operatia pe care ai facut-o nu are de a face cu interiorul testiculului sau a penisului.