Ai mai pus intrebarea asta si din detaliile pe care le-ai oferit, fostul tau e o persoana toxica.
Te verifica, atata tot. Esti o margeluta dintr-un sirag.
Tu traieste-ti viata cat mai frumos si nu te mai gandi la el. Nu-i mai da atentie iar intr-un final se va plictisi si va renunta.
Ai avut o lectie de invatat, nu lasa experienta asta sa fie in zadar. Invata din ea.
Intreaba-te cum te simti cand vezi ca iti vizualizeaza activitatea online.
Te simti urmarita, sub lupa? Te simti incomfortabil? Simti ca si cum ar redeschide o rana?
Atunci e timpul sa inchizi usa: da-i block si nu ai sa-l mai vezi.
Ai grija de tine!
S-a petrecut un eveniment din cauza sa, a spus ca e vina lui si isi asuma, dar astepta sa il ierti, a incercat sa treaca peste si sa isi caute alta iubita, nu a reusit si s-a intors acolo pe drumul unde a mai fost fiind mai stabil
Nu stim daca "a spus ca e vina lui si isi asuma"
Ma folosesc de informatiile acumulate pe parcursul a tuturor anilor si din explicatia ei, exista o multitudine de explicatii, iar eu am preferat sa ofer alt raspuns fata de restul userilor TPU, cine se v-a incadra mai real in intrebare, va fi "recompensat" uneori prin funda / mesaj
Te rog ajuta-ma sa inteleg, ca nu reusesc.
"S-a petrecut un eveniment din cauza sa" cu asta suntem de acord.
Dar mai departe?
Orice om normal (si indragostit) ar fi incercat sa repare ce-a stricat, si-ar fi cerut scuze.
Dar tipul asta "Astepta sa fie iertat?" Astepta sa faca ea primul pas spre impacare?
Sa nu care cumva sa fie deranjat prea mult ego-ul lui?
Care-i logica?
Da, orice om normal ar incerca sa repare, atat timp cat exista un pretext de a putea interveni, deci care e logica in asta? Simplu, nu poti face / spune ceva atat timp cat ea / el nu iti acorda asta
Si da, astepta sa fie iertat si sa i se ofere dreptul de a putea sa faca gesturi / lucruri apropiate ce dupa o disputa / despartire, ti se ia dreptul asta.
Am putea spune undeva cam 60-40% inspre ego.
Nu trebuie sa uitam ca, daca tu cunosti finalul unei carti, asta nu inseamna ca toti ceilalti au studiat acea carte, uneori nu exista logica si chiar daca o vei gasi, inevitabil rezultatul este acelasi
Care e problema?
Pentru asta e socializarea, sa te vadă lumea.
Tu de ce nu l-ai șters dacă nu mai vrei nimic cu el?
Și eu mă uit la story fiarei dar fără să vreau:
Numai la ea se nimerește să se atingă când mă uit pe insta, sau mă uit la story altuia și sare direct la al ei. deci poate fi și coincidență, dacă doar din când în când o face.
"la story fiarei"? ![]()
Ce romantic!
? autocorect, nu eu, scrisesem,, fosta,,