| perfectgirl7 a întrebat:

Voi credeți că iubirea există sau nu? Eu nu mai cred în iubire pentru că cu timpul după destul de multe exeperiențe nagative în relații am început să nu mai cred în iubire şi că relațile nu sunt pentru mine pur şi simplu mi s-a luat de tot de relații mai bine rămân nemăritată poate pentru asta sunt făcutăhee hee

Răspuns Câştigător
| Ionut2025Tz a răspuns:

Sfatul meu e sa lasi naibii iubirea si sa cauti sa dezvolti o relatie bazata pe 3 piloni (comunicare, incredere si respect) alaturi de un partener care sa iti impartaseasca acelasi principii. Mergeti amandoi in aceeasi directie si veti realiza multe impreuna.
Iubirea mai devreme sau mai tarziu dispare, dar daca in relatia ta exista cei 3 piloni enumerati mai sus relatia va fi de durata.
Nu, vei repeta aceleasi relatii pana cand vei evolua intr-un mod sau altul.

10 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Probabil ai idolatrjzat persoanele in cauza si ai si avut așteptări prea mari. Prima porunca, de a-L iubi pe Creatorul nostru cu toata inima, sufletul, cu tot ce suntem nu e doar prima porunca e si prima noastra nevoie. Numai dragostea Lui poate implini cele mai adânci cotliane ale sufletului nostru, toti oameniisunt imperfectu, limitați ca si noi insine. Daca punem oameni pe primul loc în viata noastră, ii idoatrizam, pentru acestia idolatra noastra poate ajunge o povara si asta ii face sa se îndepărteze, ceea ce duce la multa suferință.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Pentru ca nu iti inveti lectiile.
Te arunci in relatii si te vinzi pe nimic. Nu primesti nimic in schimb si apoi te plangi ca nu-ti ofera flori, ca nu-ti spune "La multi ani" etc.

Tu alegi! Fa alegeri mai bune, invata din experientele trecute.
Dragostea exista, dar asteapt-o si tu, nu te mai sui in primul tren din gara.

| Kufu95 a răspuns:

Mai există, însă nu o întâlnești ușor.

| eliancodrut a răspuns:

Iubire exista, dar iubirea oarba dezamageste.
Intr-o relatie si iubire nu trebuie sa astepti totul dupa cum ai vrea. Un cuplu este format din doua entitati fizice si psihice. Un cuplu trebuie vazut ca un corp format din trei parti: partea comuna si partile fiecarui partener.
Auda multe persoane, mai ales fete spunand: mi-am luat un iubit, ca si cum si-ar fi cumparat un obiect sau un catelus.
A impune partenerului conditii, dorinte sau probleme, crezand ca daca te iubeste este obligat sa ti le indeplineasca, este ceva ce nu poate coexista cu iubirea si cu respectul intr-un cuplu.

| adam7 a răspuns:

Iubirea există da’ nu e cea din filme și din cărți.
Ai o perioadă proasta, atât.
Ce e al tău va veni, dar numai dacă te vei schimba zilnic în cea mai bună versiune a ta. deci fiecare zi e o nouă provocare în care înveți să fii mai bună, mai degajata, să te placi și să te simți bine tu cu tine.
Poți face asta?

| DTW a răspuns:

Dupa 12 ani de singuratate si esecuri urate, nu mai cred absolut nimic decat ca toata lumea e pe interes si sa faca misto-uri, atat.
Poate mai exista si persoane care vor ceva serios, insa cum am zis POATE.

| eliancodrut a răspuns (pentru DTW):

Te-ai intrebat vreodata daca nu este si vina ta?

| DTW a răspuns (pentru eliancodrut):

Ba da, ca am crezut in oameni care nu meritau

| eliancodrut a răspuns (pentru DTW):

Eu cred ca nu numai asta.