Ti se pare, am studiat genu ăsta chestia din plăcere de când aveam 17 ani, deci nu sunt out boy, știu ce zic.
Asa e.
Sunt dati dracu' psihopatii astia.
Nu simt frica, durere, sunt practic nemuritori.
I-auzi, @Unravel a fost lovit de traznet si a supravietuit. Clar e si el un psihopat.
Super. Am ce sa citesc pe wc.
Pacat ca nu ma trece.
Dar daca mai vad un raspuns de genul "psihopatii e zei invincibili", imi vine imediat sa ma c4c.
Da, dar a vorbit relativ frumos. Nu merita luat in ras. Nu mi s-a parut chiar gretos. Ce, daca vorbeai tu iti sta mai frumos sau ce?
De ce ma faci sa te judec din prima de fiecare data?
Microbistul asta stie ce e dragostea si cu ce se mananca,, pana si fotbalul e o pasiune ce necesita dragoste, atasament si fidelitate, Cocino, asta s-o stii de la mine!
Cocino...eu iti doresc binele, pe cineva care sa te inteleaga, sa iti fie alaturi,, bla bla.
Tu in continuare ai boala pe fotbal si pe microbisti, nu miscam un deget pentru astia care nu ne inghit, parerea lor e prea marunta incat s-o luam in considerare.
Tu sa fii sanatoasa, sa ai spor,, lasa-ne pe noi sa murim de inima alaturi de echipele noastre, cu litri de bere in frigider, dar si pe masa, daca asta e sterotipul pe care il au toti neinformatii.
Iti dau un sfat,, e mai bine sa-ti privesti propria recolta, a altora poate nu e inflorita cum ti-o doresti.
Eu ti-am mai explicat-o cu frumosul, nu am aruncat cu venin, in schimb scuipi lumea ca asa iti place, si te faci ca nu pricepi.
Da...nu gasesc in alte lucruri focul care sa transforme in pasiuni, mi se par plictisitoare, in schimb pentru mine fotbalul e ceva de tier 1,, suprem, unul din motivele pentru care ma trezesc zi de zi este chiar echipa mea de suflet, cum si tu ai filmele, rock-ul,, shoppingul, gatitul si multe altele.
Uite o parere relevanta aici
http://wooden91.blogspot.com/......reo-5.html
Imi doresti binele?
Lasa-ma sa te tai.
Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.
Vrei o lume mai buna?
O lume mai buna e una unde prostia doare.
Lasa-ma sa te inalt spiritual pana la cer, precum muntele ala de seminte scuipat de tine cand te uiti la meciuri.
Escaladeaza muntele de seminte cu spiritul tau pur, creat doar de mine si de intentiile mele umaniste si extraterestriale.
Bwhahahaha, degeaba vrei s-o dai pe poezie daca pana acum ai insirat numai mocirla.
Un pont bun: nu mananc seminte cand ma uit la meci, asta ca sa-ti schimbi poanta,, poate spre una mai reusita.
Realizezi ca o discutie serioasa noi 2 nu putem avea atata timp cand inclusiv al 3 lea reply al tau face aluzie spre benzile desenate...
Cum știi tu cu ce se mănâncă dragostea din moment ce n-ai avut nicio gagică?
Sau faptul că o spionezi pe golden ca ultimul disperat numești tu că știi cum se mănâncă?
Iar a judeca înseamnă privi/citi cu ură.
Pur și simplu respingi să discuți și doar vrei să te cerți.
Trage singur concluzia.
Nu e suficient să fii prost e musai să fii și fudul. Deci o să explic pe limba ta copilaș.
Frica e ceva înăscut dar simultan e și e ceva inoculat social. Mulți oameni de exemplu evit anumite pattent-uri "anormale" de frica reacțiilor sociale. Well un psihopat nu empatizează, deci nu rezonează emoțional cu societatea, ce înseamnă asta? Că ăluia nu îi e teamă de reacțiile sociale sau consecințele lor, dar evită anumite comportamente pentru că nu vede de exemplu o rațiune bună în a fi după grativ. În fapt nu e vorba de lipsă IQ ci de lipsă de EQ ( emotional intelligence), dar dacă ești idiot insistă trollezi.
Well, nu chiar, dacă îi analizezi acțiunile nu pare că are cote de atașament, de exemplu povestea lui Dexter în acest sens e mai interesantă, Dexter era sociopat, dependența de-a ucide printre altele nu era dată de plăcere ci de un safe-pattern. După cum psihiatra (din serial) explică, și un psihopat asociația iubirea cu acțiuniile nu cu sentimentele, Dexter era incapabil de empatie în prima fază, dar se pare că pattern-ul lui psihologic se schimbă acesta în mod ciudat se atașează de taică-so vitreg și de psihiatră mai târziu, la un moment dat se simte vinovat pentru moartea surori sale cât și pentru a psihiatrei, deci afecțiunea lui era psiho-emoțională, iar "vindecarea" aici parțială ținea de înțelegea lui Dexter evidența acțiuniilor care l-au dus în acel punct, în schimb Jokerul e drastic nu are regrete sau remușcări care pot fi semnale a unui atașament.
Relevanta? Pe bune?
Exact descrierea perfecta ' am boala pe sport'...scrise grasu' cand baga shaorma in el jucandu-se toata ziua pe calculator, viata sociala 0.
E dreptul fiecaruia la o parere, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie si corecta!
Sa intelegi fotbalul iti trebuie un nivel de inteligenta,, ceva ce nu au toti oamenii, nu ma mira de ce multi nu-l inteleg, dar mai si grohaie pareri egale cu 0!
Se pare ca toata lumea uita de Hitler, cel mai bun exemplu de psihopat.
Iubea cainii si asculta muzica.
Am vazut filme despre psihopati din viata reala, si mai toti iubeau muzica sau animalele.
Am citit despre psihopati si mai mereu erau prezente detalii despre cum isi petreceau timpul, inclusiv ce pasiuni/iubiri aveau.
In conditiile astea, cat de prost sa fii sa afirmi cu atata nesimtire si arfism odios ca psihopatii nu iubesc sau nu au empatie?
Cu ce e diferita iubirea pentru muzica sau animale de cea pentru oameni?
Tot sunt starnite simtaminte.
Este diferita in sensul ca oamenii nu te fac in general sa simti ce te face muzica sa simti.
Iti greseste muzica cu ceva?
E muzica ipocrita si proasta si te dezamageste vreodata?
Nu. Cand e vorba de muzica pe care o iubesti...clar nu.
Oamenii...da.
Psihopatii au un nivel de inteligenta avansat si percep chestii imperceptibile de ordinary people.
Si de aici... apare ura (care tot un sentiment e) si lipsa de empatie sau sentimente fata de oameni.
Cum spuneam in cazul Jokerului. Nu ai o iubire fked up cu oricine.
Dai de un villain ca tine care te face sa simti ce te face muzica sau orice altceva sa simti... ajungi sa simti iubire si pentru persoana aia.
E atat de simpla aceasta analiza.
Pentru prosti...e foarte greu si emit teorii fara nicio baza reala.
Nu ma face nimeni sa simt ce ma face muzica sa simt, dar daca as prinde pe toti spurcatii ca voi cu care sa am ocazia sa-mi fac de cap...as avea satisfactia apogeica pe care nici muzica (iubirea mea suprema), nu o egaleaza.
Si asta tot simtamant e. Simtamant similar cu iubirea, ura, tot amalgamul de emotii pe care il eliminati ca posibilitate de a exista in inner constructia psihopatilor.
El ti a iubit tara,sotia,nu poti spune ca nu iubea,in primul razboi ranit s-a intors pe front, ti a iubit si cainele si masina, nu era un om lipsit de sentimente, Hitler nu avea alta solutie, chiar nu avea, era die letzte Lösung
Are si ea dreptate seby, sa nu uitam ca pot exista socoipati care implinesc doar cateva lucruri din ce se numeste socipoat nu toata lista
fara0nume întreabă:
Oprică_Adryana_1973 întreabă: