anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voiam sa o pun la filme dar e vorba despre dragoste, pana la urma.

Sunt tot felul de dezbateri despre relatia lui Joker si Harley Quinn.
E drept si corect sa spunem ca Joker (un psihopat sociopat narcisist abuziv) o iubeste pe Harley, insa nu stie sau nu vrea sa o arate? Multi spun ca e ceva nou pentru el, si nu stie cum sa reactioneze in fata acelor sentimente si de aceea isi manifesta ura pentru ea.

Va las cateva samples din povestea originala, care arata comportamentul adevarat al lui Joker. Nu cel prezentat in Suicide Squad. Oricum filmul nu prezinta toata povestea lor, dar l-am adus in discutie pentru ca particica aceea de poveste e menita sa prezinte o "love story", desi DC Comics prezinta o poveste despre abuz.

https://m.youtube.com/watch?v=IGyp9P_EDm8

62 răspunsuri:
| RpxOnAir a răspuns:

Suicide Squad chiar mi-a placut deoarece da, in acest film chiar pare ca o iubeste si ca accepta asta intr-un final. In benzile desenate si desenele mai vechi relatia este mai diferita, si nu pare s-o iubesc. Totusi, eu vreau sa cred ca da, e dragut

| HarleyQuinn a răspuns:

Într-adevăr, Joker e o bucată abuzivă de rahat. Dacă e psihopat sau sociopat, dacă o iubește (dar nu știe cum să o arate sau nu vrea să facă asta), e discutabil, rămâne la latitudinea cititorului, întrucât e un personaj destul de complex, plin de secrete. La naiba, nici nu îi știm numele adevărat! Și, la naiba, există vreo 3 Jokeri în același univers.
Așadar, fiecare poate să creadă ce vrea, dar ar fi nedrept să spună că vai, ce relație drăguță au, când au văzut numai căcatul ăla de Suicide Squad.
Oricum, Harley s-a cam săturat de Joker și și-a tras gagică, pe Poison Ivy. Ba chiar a început să-l ia ea pe el la bătaie.