| angel6lust a întrebat:

Vouă vi se pare că este o țeapă să te măriți și să te însori în ziua de astăzi?

Mie mi se pare tare nașpa să depinzi de altul, ca după ce mori, el/ea să se recăsătorească și să f*tă pe altul!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Mi se pare o credință oarbă sa crezi in oamenii,oamenii sunt ființe emoționale,ei acționează insctiv,emoțional,rațional cam rar, deși a iubi, a crede in cineva este o dezamăgire, toți te vor dezamăgi in viața, in concluzie omul se auto amăgește mereu

14 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nici o teapa, decat daca esti prost sau disperat si vrei cu roice pret sa iei pe cine nu trebuie, tepuindu-te singur.

Nu stiu cati anisori ai, dar este evident ca nu ai habar ce inseamna o casatorie, cat de frumos si fericit poti fi alaturi de persoana iubita samd.
Este inutil sa-ti explic fiindca dupa fraza deja postata de tine, imi dau seama ca ai deja o mentalitate rigida, incapabila sa inteleaga ce se intampla cu adevarat intre doi oameni care se iubesc cu adevarat si decid sa-si uneasca destinele pana la moarte, impartind absolut totul, fara sa considere vreun moment ca este ceva "naspa" in a darui celuilalt tot ce ai si a nu astepta nimic in schimb.

| lpavel a răspuns:

Nu e neaparat teapa, depinde cum simt ambii parteneri.
Dar e naspa sa gandesti asa... adica tu crezi ca daca tu mori el/ea va mai trai 100 de ani ca sa f-ta pe altul/alta? laughing daca mor de batranete atunci cel/cea care ramane in urma nu va mai avea chef de sex de asta sa fi sigura laughing

| angel6lust explică (pentru lpavel):

Baiul ar fi că eu lucrez ceva unde risc să crăp, dacă este să se întâmple așa ceva și să am pe unul acasă, iar el să se reînsoare...

| lpavel a răspuns (pentru angel6lust):

Problema e ca sunt si din astia dar foarte putini! Dar inainte de casatorie te cunosti cu persoana respectiva, vezi ce-i poate capul, vezi de ce e in stare, vezi daca te iubeste sau doar ii umpli un gol in viata, toate astea adunate iti da timp de gandire daca merita sa ramai in aceasta relatie sau chiar sa ajungi la casatorie, nu te casatoresti de pe o zi la alta fara sa-ti cunosti alesul/a!
Asa ca daca ai pati ceva, oricat de rea sa fie persoana respectiva tot nu te-ar parasi, ar avea grija de tine! Binenteles ca te-ar insela daca nu ar mai avea parte de sex, dar tu nu ai stii de asta, ai banui numai... dar ar trebui sa-l intelegi, o persoana sanatoasa are nevoi iar daca tu ne le poti indeplini cauta in alta parte. Cam asta ar fi in cel mai rau caz daca ai fi mobilizata la pat, dar nu divort asta e sigur!

| StoicAnalysis a răspuns:

Pai tu oricum mori. Nu e ca si cum vei fi gelos/geloasa dupa ce mori. Si nu stiu cat la suta depinzi de altul/alta, daca in casnicia aia trageti amandoi la efort. Depinde si de perceptia ta, asupra subiectului.

De exemplu pe mine nu m-ar deranja ca viitoarea mea nevasta sa-si gaseasca pe altcineva, in cazul in care eu voi muri. Atata timp cat o face fericita si copiii nostri nu vor avea de suferit, eu unul as fi chiar fericit. Pana la urma, eu sunt mort. Nu am pentru ce sa fiu gelos.
Interesul meu este sa-mi traiesc o viata implinita si sa las ceva in urma pentru societate. Dupa ce mor, treaba mea este gata, si cei care raman in urma mea, pot alege daca vor sau nu sa imi continue munca.

Singurul lucru pentru care eu o privesc ca o teapa, e in cazul in care un partener vine cu 80% din resurse si efort, iar celalalt cu doar 20%. Ca apoi, in cazul unei despartiri, la divort, sa ramai in fundul gol, si in cel mai rau caz sa si platesti pensie alimentara.
Asta bineinteles in cazul nefericit in care te-ai grabit sa te insori cu persoana nepotrivita.

| just4ubr2015 a răspuns:

Nu e deloc naspa si nici asa cum zice violeta ca e lapte si miere la inceput e ok dupa o perioada spre batranete devine obisnuinta si chiar daca unul moare celalalt ce sa mai f.ta la 60 ani cand abia ii atarna budunica sau carasul

| MMP2000RO a răspuns:

Părerea mea că e nu merită, dar nu știu dacă e neapărat țeapă.

| vodami92 a răspuns:

Pai multi in zilele noastre vor sa te vada in randul lumii adica tot pachetul! insurat cu copii si servici pe deasupra! asta este! dar nu e obligatoriu sa te insori sau mariti ma rog in cazul tau! ca esti fata nu baiat! te insori sau mariti cand vrei tu! cand ai tu chef! sau cand gasesti pe cineva potrivit!

| UnAltVirginTristȘiDisperat a răspuns:

Ai dreptate. Plus că relațiile sunt foarte instabile, se întâmplă multe divorțuri și despărțiri.

| angel6lust explică (pentru UnAltVirginTristȘiDisperat):

`Love is like a flower, even the most beautiful cand dies.`

| angel6lust explică (pentru angel6lust):

Kind*

| IntrebariLogica a răspuns:

Depinde dacă ai fii vreo babă și el ți ar fi sugar Baby într-adevăr ca ai murii înaintea lui dar dacă e invers i ai averea fata mea viața e prea scurtă pentru iubire

Întrebări similare