| RayKzor51 a întrebat:

Vreau să nu mai fiu atât de disperat după iubire. Simt nevoia asa mult sa am pe cineva alături, sa simt afecțiune, atingeri și îmbrățișări calde, nu mai vreau sa stau singur, ma închid în mine, devin rece și frustrant. Hobby urile, sporturile și activitățile + munca ma ajuta sa nu ma mai gandesc, doar temporar.

38 răspunsuri:
| Cinic a răspuns (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Nu am frati! Scumpa doamnă / domnișoara...

| RayKzor51 explică (pentru Cinic):

Ai mare dreptate. am trăit pe pielea mea, majoritatea femeilor m au plăcut ca arăt bine fizic și le ofeream emotii, dar nu pentru cum sunt eu ca persoana, de asta au plecat repede din viața mea. Femeile iubesc foarte toxic. dar eu încă sper ca voi găsi una care sa ma iubească cum sunt eu, pana nu ajung sa nu mai vreau nimic și doar să umblu din floare în floare

| RayKzor51 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Vezi ca are dreptate, foarte puține femei vezi cu bărbații urâți, inferiori sau slabi dotați? iar aia cu care sunt, probabil au deschis gura, s au făcut remarcați. Femeile nu știu sa iubească

| RayKzor51 explică (pentru Cinic):

Ai mare dreptate. pai și atunci ce rămâne de făcut? Sa nu le iubim deloc? Sa le mințim și sa le folosim? Dacă nici măcar nu te iubesc pentru cine ești tu ca persoana

| Cinic a răspuns (pentru RayKzor51):

Mai exista si femei misto care merita si dragoste si resurse si afectiune si respect! Doar ca la fel ca si in cazul nostru al barbatilor, acestea sunt foarte putine si de obicei astea la 25-27 deja sunt maritate sau au deja de multi ani o relatie serioasa. Daca tu spui ca esti inalt si atractiv este posibil sa fie problema la tine, nu la ele.
1 poate ai standarde prea inalte si tintesti doar dupa cele mai dotate femei.
2 poate esti si foarte mic de varsta. Cam greu sa gasesti o fata la 17-25ish care vrea relatie pe termen lung, gen Z este total diferita de mileniali.
3 nu cauti unde trebuie. Cam greu sa iti gasesti o femeie misto in cluburi si baruri sau sa incerci sa iti faci o relatie cu o tipa care este obsedata de Instagram
4 sexul! Boss nu este o rusine sa bagi botul la savarina. Daca dai de doua ori din fund si te lasa soldateleul, baga botul boss, fa-o pe fata sa se simta bine.
5 continua sa tot incerci si sa te bagi in seama cu tipe normale, nu cu printese, frumusetea unei femei este trecatoare, caractrul este pentru todeauna

| StoicAnalysis a răspuns:

Cauta pe site-urile de matrimoniale. Si ai grija pe ce femeie pui ochii. Majoritatea care au cont acolo, au red flag-uri. E datoria ta sa cauti una cu red flag-ul cel mai suportabil.

| ania a răspuns:

Cauta o nevasta. Foarte multe fete cauta un sot responsabil, dornic sa dea si sa primeasca afecțiune.

| RayKzor51 explică (pentru ania):

Usor de spus, cate femei am auzit ca vor un barbat bun si etc, dar nici macar nu vor sa ii dea o sansa, doar gura e de ele, daca era usor, nu ajungeam in stadiul asta