Nu, nici fetele sa poarte inel in nas si sa arate ca taurul comunal
https://m.media-amazon.com/images/I/61tNQl3w6gL._SL1080_.jpg
dar, cica, ca e o lume libera, fiecare se poate URATII asa cum ii place
Nu stiu cum se poate decide daca e normal sau nu. Eu n-as purta niciodata, dar avand in vedere faptul ca nu sunt atras de barbati, e treaba lor ce poarta, nu-mi pasa.
Pe de alta parte, la o femeie, cerceii pot fi de bun gust, atata vreme cat sunt doar in urechi si nu in nas, buze, limba, sfarcuri, buric sau clitoris...alea mi se par horror.
Sunt cel putin 20 de ani de cand barbatii poarta si ei cercei, fara a fi considerati ciudati sau gay.
Da, e normal. Suntem in 2022, nu in 1700. Si eu am cercel, si cunosc multi baieti care au.
Nu,in niciun caz, bărbaților nu le sta bine cu cercei.
Au un impact ori caraghios ori golănesc.
EWWWWW, nu e frumos de loc sa vad pe strada barbati cu cercei
De ce nu? si barbatii au urechi. Cerceii nu au fost niciodata facut exclusiv doar pentru femei.
Atata timp cat esti major, faci ce iti place si cum iti place si suporti consecintele.
Am cercel, ma bate gandul sa ma duc sa imi mai fac 2 gauri si chiar nu imi pasa de ce crede X sau Y.
Fuuu, nu vreau sa port porcarii de astea, la noi in moldova multi baieti poarta si nu mi se pare normal
Ewww, Doamne ferește! cum sa poarte un bărbat cercei?! bineînțeles ca e normal, iar asta nu ii face gay sau mai știu eu ce, asa cum cred unele persoane. :)
LittleMinis întreabă:
LittleMinis întreabă: