Ai putea scrie ceva despre paradis.De exemplu sa spunem ca titlul proiectului tau se numeste Planeta Paradis.Si descrii aceasta planeta ca fiind cel mai frumos loc, unde oamenii sunt cei mai fericiti, unde cuvantul problema si neajuns nu isi au locul, unde batranii sunt alaturi copii si de nepoti, unde copii interactioneaza unul cu altul faca sa existe egoism, gelozie sau invidie, unde pasarelele canta cu drag, unde orice fiinta se simte implinita si fericita. Ce spui iti place ideea mea?
Nu cred ca ar fi ceva unic, gaseste ceva unic, de exemplu ca florile sunt facute dintr-o substanta rigida ca fierul, nu exista fiinte ci doar natura.ecc.
Uite aici imaginatie : Fabrici in care lucreaza oameni cu cate 2, 3 perechi de maini pentru ca sunt mai rapizi si pot face mai multe lucruri deodata, in constructii si uzine, oameni de piatra pentru ca pot rezista temperaturilor mari, in laboratoare, oameni de fier, pentru ca pot rezista radiatilor, iar in jurul planetei este un scut magnetic rezistent prin care nu poate trece nici-un fel de metal... Te mai uiti la cateva desene, notezi ce-ti place, esti baiat descurcaret doar.
Sau, alta varianta ...Pe alta planeta traiesc doar zeii, in cel mai inalt punct de pe planeta are palatul Zeus, impreuna cu Hera nevasta lui, Poseidon are jumatate din planeta pentru ca este acoperita cu apa etc.
Sau, a 3-a varianta ...Pe alta planeta este iadul, traieste Diavolul care are 2 fii cruzi. In temnita iadului se afla Hitler, Stalin, Vlad Tepes si alte caractere de genul.
Fundoi?
Salut!
Pai ideea cu roboti si masini e foarte buna, dar de ce sa nu spui si partile rele? Cum ar fi ca nu mai exitsa plante, totul e imbracat cu un strat subtire de fier iar plantele s-au ofilit deja.
Sau cum oamenii au descoperit cum sa comunice cu animalele.
Sper ca ti-am dat cateva idei xD
Tot ce iti vine in minte
combina plante cu animale, tot felul de culori, forme inedite
Paii...incearca si tu varianta cu Pace peste tot. tot verde si frumos. traim in armonie cu natura. toti bogati si avem tot ce ne dorim.
Ce idee buna
Nu m-am mai gandit la asta pana acum`
Adica gandeste-te la o lume pe dos
O lume noua cu multe noi de aflat
Viata ar fi mai usoara ( asa imi imaginez eu)
Chiar ar fi interesant sa locuim cu totii pe alta planeta
Si. am vazut in documentare ca poate prin viitor se vor imventa calatoriile in spatiu
`
Eu am avut sa fac o compunere ceva de genul si am zis ca acolo era o jungla doar ca in loc de copaci erau acadele.etc.am facut cu dulciuri