Da, se poate, daca facultatea are acest lucru mentionat in Codul de conduita al studentilor sau are un anume prestigiu de protejat.
Acelasi lucru se intampla si cu cei care muncesc in anumite insitutii si posteaza chestii erotice, sexuale samd.
M ai uitat pete codul e conduită, nu găsesc să menționeze ceva legat de treaba asta, o să mă gândesc că al meu cont de artă nu a fost vreodată înființat. mulțumesc
De ce sa iti patezi imaginea publica? Crezi ca merita? Obtii ceva din asta?
Eu cred ca nu. Mai de graba o sa fii criticata si judecata decat apreciata, nimeni nu o sa laude pe cineva care ofera lucruri negative/ne acceptate de public. Plus ca exista oricand optiunea de conturi fake gratis, care vine cu anonimitate si mai putin risc. bft
E un cont separat și nu caut apreciere de la nimeni pentru propria mea artă. și asta cu criticatul știu că e posibilă, dar nu cred că diversele teme din artă pe care le ating sunt negative, poate dacă jigneam o comunitate sau ceva. mulțumesc.
"înjurăturile sunt de mai mult timp. mai mult mi am exprimat dragostea prin ele față de artă. "
Iti exprimi dragostea prin injuraturi? Interesant mod de a te exprima! Daca si "operele" tale sunt la fel, ai putea avea probleme la facultate.
Da, față de munca mea, desigur. bine. mulțumesc.
Orice postezi tu pe social media este protejat prin libertatea de exprimare.Dar cu înjurăturile e greu de spus dacă vei avea probleme, dar este mai bine să nu o faci.
înjurăturile sunt de mai mult timp. mai mult mi am exprimat dragostea prin ele față de artă. mulțumesc