| alark84 a întrebat:

Bună! Aș dori să aflu păreri despre cum se susține examenul de licență pentru specializarea informatică la Universitatea "Vasile Alecsandri" Bacău. Mă ajută inclusiv modele de subiecte, păreri despre comisie, mod de desfășurare. Orice e legat de cele două probe, cu precădere detaliile despre așa-zisa probă "orală". Chiar este orală? De exemplu, la UBB Cluj am văzut ca sunt subiecte la care se cer rezolvări destul de ample, e ceva asemănător și lucrezi la tablă în fața comisiei sau prezinți cum ai resolva succint după ce rezolvi pe o foaie?
Dau fundă! ❤️

10 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Deci universitate, profil info, si tu vrei sa stii cum se... modele... serios? Tu ai vreun habar de domeniu? Iei frumos si iti faci o aplicatie, iar oral le explici ce se intampla cu aplicatia respectiva, ce biblioteci/algoritmi ai folosit, de astea.

| alark84 explică (pentru GabiDumitrescu):

Poți să nu mai fii răutăcios? Eu nu am făcut facultatea la ei, dau doar licența la ei pentru ca așa e contractul meu și de aceea nu știu ce procedura au…

| alark84 explică (pentru alark84):

Aplicație am și documentație și prezentare și tot, era vorba mai mult de ce așteptări au la examenul pe care îl consideră ei "oral" și au niște titluri de învățat pentru ca la alte facultăți am văzut ca se dă sub formă de subiect scris și nu înțeleg cum poate fi prezentat oral. Am scris și mai sus același lucru…

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru alark84):

Pai sunt rautacios pentru ca esti o persoana adulta cu intrebari de gradinita. Si nu e musai vina ta, ci a sistemului de invatamint, ca produce oameni carora le e frica sa greseasca dar mai ales SA GINDEASCA.

| angel6lust a răspuns:

Cel mai bine ar fi să îi întrebi pe ei.

| alark84 explică (pentru angel6lust):

Nu prea oferă detalii și sunt cam speriată sad

| angel6lust a răspuns (pentru alark84):

Dacă ai cunoștiințe care au învățat la această facultate, întreabă-i pe ei, sau vezi pe un forum.

O să fie bine. Noroc!

| alark84 explică (pentru angel6lust):

Mulțumesc frumos ❤️ nu prea am cunoștințe pentru ca dau doar licența in acea facultate, iar cursurile le-am făcut la alta, dar poate dau de cineva?

Spre nefericirea ta, nu am învățat acolo.
Poate găsești un forum cu cei care au dat licența acolo.

Succes!