Deci universitate, profil info, si tu vrei sa stii cum se... modele... serios? Tu ai vreun habar de domeniu? Iei frumos si iti faci o aplicatie, iar oral le explici ce se intampla cu aplicatia respectiva, ce biblioteci/algoritmi ai folosit, de astea.
Poți să nu mai fii răutăcios? Eu nu am făcut facultatea la ei, dau doar licența la ei pentru ca așa e contractul meu și de aceea nu știu ce procedura au…
Aplicație am și documentație și prezentare și tot, era vorba mai mult de ce așteptări au la examenul pe care îl consideră ei "oral" și au niște titluri de învățat pentru ca la alte facultăți am văzut ca se dă sub formă de subiect scris și nu înțeleg cum poate fi prezentat oral. Am scris și mai sus același lucru…
Pai sunt rautacios pentru ca esti o persoana adulta cu intrebari de gradinita. Si nu e musai vina ta, ci a sistemului de invatamint, ca produce oameni carora le e frica sa greseasca dar mai ales SA GINDEASCA.
Nu prea oferă detalii și sunt cam speriată
Dacă ai cunoștiințe care au învățat la această facultate, întreabă-i pe ei, sau vezi pe un forum.
O să fie bine. Noroc!
Mulțumesc frumos ❤️ nu prea am cunoștințe pentru ca dau doar licența in acea facultate, iar cursurile le-am făcut la alta, dar poate dau de cineva?
Spre nefericirea ta, nu am învățat acolo.
Poate găsești un forum cu cei care au dat licența acolo.
Succes!
HelloImJosephine întreabă: