Pai daca e despre ce cred eu inveteaza si tu un basm din ala fara sens.Adica scrie de exemplu: a fost odata ca niciodata un print cu o sabie de aur care ii batea pe toti.Sabia a scos-o dintr-o piatra pe care a sculptato un urias dintr-un munte. Doar ca piatra era ascunsa si numai unu din ala cum era robin hood stia unde este si printu care pana atunci fusese taran a trebuit sai dea o piatra pe care ia dato un balaur in schimbu la 3 oi.Si robin hood a luat piatra si i-a dat o cheie si o ghicitoare.Si asta a mers la inteleptu satului si i-a dat cutitu de aur a lu tasu ca sai rezolve ghicitoarea.Si asa a gasit usa unde se potrivea cheia.Acolo era o harta care la dus la piatra cu sabia.Si dupa aia mai baga si uh cea facut cu sabia aia ca s-a dus singur sa se bata cu o armata si au inceput soldatii sa rada si jumate din ei au murit de ras si pe restul i-a facut sa fuga pentru ca sabia aia facea nu stiu ce... stiu ca am scris cam mult da asa imi place mie sa inventez, sper cam fost de ajutor ![]()
HeadUpAndSmile întreabă:
anonim_4396 întreabă: