| Melinda1219 a întrebat:

Buna happy
Ce a reprezentat liceul pentru voi? Cum a reusit sa va transforme?
Aveti un profesor preferat?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

O etapă necesară, o provocare. N-am avut profesori preferați, am avut materii preferate.În anii facultații, da, am avut și profesori preferați, îmi plăcea stilul unora de-a preda, frecventam până și cursurile facultative doar de dragul de a-i asculta vorbind, admiram implicarea lor si sufletul pe care punea pentru a ne face să devenim cât mai buni în meseria aleasă. Amintiri frumoase. O fi anii liceului frumoși, însă anii facultății vor rămâne de neuitat.

4 răspunsuri:
| GoldVali a răspuns:

Sunt inca la liceu, imi place, e alta etapa clar fata de generala. Mi se pare mult mai relaxant desi sunt la un liceu bun. Dar nu mai e presiunea aia cu admiterea din trecut.
\pana la bac mai am, asa ca...
Am si profesori preferati- doamna de romana si altii insuportabili dar cred ca asa e in fiecare scoala.
Oricum e o perioada frumoasa pentru minehappy

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
O perioadă pe care nu o pot uita.
Pe curând!

| JulyStorm a răspuns:

Profesorii preferati sunt aia care nu vin la ore. laughing
No, acum serios, sunt oameni si oameni. Vor exista profesori pe care ii vei adora pentru ca vor sti sa se apropie de elevi, si vor exista profesori pe care ii vei detesta, pentru ca sunt niste dobitoci, pentru ca predau o materie de 2 lei sau pentru ca pur si simplu au asteptari prea mari. La fel va fi si cu noii colegi. Depinde doar de tine cum te vei adapta... si tu alegi daca liceul va fi "un cosmar" sau cea mai frumoasa perioada din viata ta.

| Trynda a răspuns:

La noi, Colegiu National, e cam jegos. Depinde de copil. Daca nu dai importanta invatatului ti se pare usor. Daca inveti la orice materie o sa vezi ca nu mai ai timp de nimic si la unele profile e greu. Profesorii conteaza si ei intr-o masura. Ai mei cel putin dau teme fara sa se uite in carte si unii citesc din carti sau de pe foi cand vine vorba de predat. Mai am un an dar nu ma schimba cu nimic liceul, mi-am dat doar seama cati incompetenti de copii sunt la scoala, profesori de asemenea.