| Andreea0612 a întrebat:

Este adevarat ca in "saptamana altfel" se scad note la purtare?

13 răspunsuri:
| Konata a răspuns:

In fiecare zi iti poate scade nota la purtare. daca tu in ''scoala altfel'' iti injuri profesoara sau spargi un geam logic ca iti scade. doar nu-ti scade fara motiv.

| Andreea0612 explică (pentru Konata):

Asta stiu si eu dar am vazut aici->http://www.isj.ph.edu.ro/files/news/1/501.pdf... la punctul 17 ca scrie-> Elevii au obligația de a participa la activitățile pentru care s-au înscris, absențele fiind înregistrate în catalog, la rubrica Purtare.

| Konata a răspuns (pentru Andreea0612):

Pai asa spune. Din pacate, se pun absente daca cineva nu merge la activitatea pe care si-a ales-o. Cand te inscrii la ceva, apoi te tii de treaba, nu lasi in voia sortii... ulterior scazand si nota la purtare.

| mona a răspuns:

Asta depinde de fiecare scoala in parte

| Andreea0612 explică (pentru mona):

Pai diriga me-a spus...dar si anul trecut a zis la fel dar nu a pus nimic.
Doar ne-a pus sa semnam pe o foaie in zilele in care am fost prezenti ca dovadaca am facut ceva.

| LeMousiqe a răspuns:

Buna!
Nu, de ar face asa ceva, iti pune absenta daca nu te duci.

| maria6 a răspuns:

Absentele realizate in aceasta perioada se cumuleaza cu cele existente pana in acest moment si, daca numarul lor e mai mare de 10 nemotivate, se scade media. In saptamana de care vorbim, ele se trec la rubrica purtare pentru ca nu exista alt loc in catalog din moment ce nu sunt ore obisnuite, ci activitati extrascolare.

| simina96 a răspuns:

Buna! Nu stiu cine ti-a spus asta dar nu este adevarat.Este o saptamana in care nu prea faci mare lucru, numa pierzi vremea in cele mai multe cazuri.Nu esti obligat(a) sa participi daca nu vrei, la mine la scoala de exemplu nici nu se pun absente, depinde si de scoala.

| AdeVero12 a răspuns:

Damn! Asta voiam să întreb și eu. Este îngrozitor! Absențe tâmpite!

| Alexandra58 a răspuns:

Da

| DeyDancer a răspuns:

In saptamana altfel se vor pune absentele in rubrica de la purtare.Din cate stiu nu se scad puncte la purtare, adica nu direct, doar se pun absente (intr-adevar in rubrica de purtare).

| Andreea0612 explică (pentru DeyDancer):

Deci se aduna absentele alea cu celelalte facute din cursul anului scolar?
Adica se scade nota la purtare doar daca ai peste 10 absente cu tot cu cele facute in saptamana altfel thinking

| DeyDancer a răspuns (pentru Andreea0612):

Da kiss