| by3nkwtssa a întrebat:

Eu trec in clasa a5a!happyAs vrea sa-mi spuneti daca este greuwinkingVa implor! Pana acum in clasele I-IV am luat numai locul intai fiind prima clasata printre cei cu locul I...Imi este putin teama... Dau funditssssaa!kisskissrog sereozitate!winkingwinking

Răspuns Câştigător
| cristina_6902 a răspuns:

Nu este greu deloc.Nu trebuie sa iti fie teama de ce s-ar putea intampla.Trebuie doar sa invetiwinking. cum ai invatat si pana acum

15 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Fii linistita.Este usor si interesant.

| mihaibrasov a răspuns:

Inveti bine si asta este. N-are de ce sa iti fie frica. Nu te va manca nimeni la scoala.

| Alex0194 a răspuns:

E foarte fain... m-am tot plans de generala ca-i greu desi nu era, si acum plang dupa ea laughing Mi-e dor de generala deoarece era siumplu. Daca stau sa ma gandesc in fiecare an m-am plans si ma plang si dupa ce trec in celalalt an zic: vai ce bine si frumos era anul (anii) trecuti.

| patty32 a răspuns:

Daca ai luat numai premiu 1 o sa-ti fie foooooarte usor happy
Asa mi-a fost si miebatting eyelashes
In clasa a5a mi-a placut cel mai mult love struck
Sa nu crezi ca te ia tare din prima saptamana laughing
Faceti multe recapitulari, apoi pe baza recapitularilor veti invata lucruri noi, deci va fi usor de tot love struck
Kisses si success :*

| Stefanaaa a răspuns:

Asa eram si eu in clasele 1`4. E foarte simplu daca ai profi buni.La mine a fost mega`simplu.happy

| amc a răspuns:

Nu'i greu.
e foarte fainlove struck

| Lilith_6353 a răspuns:

Nu e greu! Daca ai luat premiul intai o sa-ti fie destul de usor.Cu romana o sa fei mai greu pentru ca apar o groaza de notiuni noi la gramatica si o groaza de rezumate de facut. E posibil ca din clasa a 5 a scoala sa devina mult mai placuta! Eu am trecut in clasa a 6 a si clasa a 5a a fost de vis! Mult noroc si numai 10(daca ai toate mediile de 10 iei excelenta )!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://usaghi-tsukino.mybrute.com

| danutzyk001 a răspuns:

E putin greu...pana te acomodezi cu profi... dar o s t obishnuiestiuh tongue pe la jum anului o s vezi ca totul o sa fie ok. j cred ca vei descoperi prieteni noiwinking asta zic din experientza propriee happy

| cinevainpanamea a răspuns:

Sincer mie mi s`a parut mai usoara decat clasa a4a laughing
nu e grreu deloc doar ca sunt mai multe materii cu diferiti profesori si trebuie sa fi atenta thinking

| by3nkwtssa explică:

Aha.Deci din cate am inteles nu este greu Dar, inca ceva ce am uitat sa spun! Sunt campioana la limba romana, engleza si la mate si celelalte am luat numai note mari la rom.si engleza am fost la olimpiade si concursuri iar pe deasupra sunt reprezentanta scolii mele de muzica la pian.liceul de arta rm valceakissmultumesc pentru informatii

| Meoooooowww a răspuns:

Chiar nu este greu daca inveti cat trebuie. Cred ca o sa-ti fie mai greu la romana si mate pentru ca sunt mai multe de invatat dar daca esti atenta nu e greu deloc!winking

| emma_8250 a răspuns:

Nu este greu sa styy daca pana acum ai invatat si te-ai tinut de scoala nu este greu la inceput in primele saptamanii pana profesorii se acomodeaza cu noii elevi poate vor fii mai severi sa vada cum va comportati apoi vor vrea sa stie cum va descurcati cu materia in ceea ce priveste notele asta depinde cum inveti oricum stai linistita cu nu are ce sa te sperie:*:*:X

| AndreyJetu a răspuns:

Nu-i greu e foarte usorwinking
Daca inveti nu o sa ai nici o problemawinking

| AsteptAutobuzu a răspuns:

~ nu este grew chiar este f usor :X