| FanOfPostMalone a întrebat:

Buna! In ce perioada se fac transferurile școlare? Adică când pot sa aflu dacă mi-a fost acceptat transferul la liceul respectiv?

3 răspunsuri:
| isemilia a răspuns:

In vacanta de vara sau in cea intersemestriala. In principiu suni la secretariat, iar daca initial ai vorbit cu ei cu privire la transfer (daca mai sunt locuri, diferentele daca e cazul etc) atunci poti suna sa intrebi daca transferul a fost aprobat sau daca nu se stie, cand vei primi un raspuns final.

| geoconda a răspuns:

În vacanța de iarnă, trecerea în al 2 lea semestru

| Ro1000 a răspuns:

Eu din cate am inteles de la o profesoara, transferurile pot fi facute in timpul oricarei vacante. De exemplu, daca ai intrat la un liceu nedorit poti sa te transferi la liceul dorit la prima vacanta, adica cea de iarna.
Din cate mi-a mai zis acea profesoara, sa te transferi e usor, dar pentru mai multe detalii ar trebui sa te interesezi la secretariatul liceului la care vrei sa te transferi.
A da, legat de acea diferenta sau cum s o numi pe care din cate am inteles trebuie s o dai atunci cand te trasferi(adica un fel de examen), nu e asa importanta, avand in vedere ca raman in incinta scolii si nu se duc mai departe la inspectorat sau minister, insa de ea vor tine cont directorii, ei aproband sau nu cererea(bineinteles asta se poate rezolva cu spaga, dar acum nu stiu daca te intereseaza asta)
Cat despre cum poti sa afli daca cererea de transfer ti a fost acceptata, efectiv te duci si intrebi la liceul respectiv la secretariat.