| Diana3755 a întrebat:

Bună! M-ar ajuta mult niște informații legate de liceul Nicolae Iorga din București. Aș putea sa îl pun pe prima opțiune, fiind mai aproape de mine față de celelalte, însă nu am auzit prea multe despre el. Menționez că vreau la mate info, dar voi pune toate profilurile la opțiuni.

Am întrebări legate de colectiv și atmosferă, dar cel mai mult ma interesează cum sunt profesorii și cum predau, dacă sunt exigenți sau nu, dacă sunt activități și în general dacă am ce face acolo în afară de învățat. Deși peste tot cred că există persoane de genu, nu vreau să dau de profesori și directori cu mentalități învechite.

A doua opțiune ar fi Neculce, care m-a atras mai mult, având și o medie mai accesibilă pentru mine (9.07 la mate info).

1 răspuns:
| OneReason a răspuns:

Iorga e un liceu ok, cu profesori destul de buni, unii mai tineri și deschiși, alții mai clasici dar nu exagerat de rigizi. predarea e serioasă dar nu moare nimeni, dacă ești atent și înveți un pic nu te mănâncă nimeni. atmosfera e lejeră, sunt și elevi care trag tare dar și destui care trag chiulul, nu e super asa de elita dar nici de cartier. sunt ceva activități, concursuri, cluburi, excursii, adică nu te plictisești dacă vrei să te implici. nu prea e cu scandaluri sau profesori care urlă aiurea la tine. deci dacă ți-e mai aproape și nu vrei să stai cu metroul o oră, e o alegere bună. neculce e puțin mai cunoscut și mai chill ca vibe, dar iorga e mai sus la bac și la note. depinde ce vrei.