| Aaaaaaabbbbb a întrebat:

Bună seara! Cunoașteți site Vreau nota 10? Am nevoie de ajutor pentru licență și nu știu dacă mă pot încrede în ei! Aveți recomandări? Mulțumesc frumos!

11 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Am trecut și eu prin licență și disertație. Am tocit coatele prin bibliotecă și am mers la anticariat de câte ori am avut nevoie. Nu cred că altcineva poate să gândească, să structureze mai bine decât tine. Mențione legătură cu profesorul care îți corectează lucrarea pentru anumite opinii și nu încerca să o cumperi. Nu ai de unde să știi cât de bine va lucra omul pe care tu îl plătești. Poate greși iar atunci vei regreta. Nu contează ca este o muncă remunerată. Ai să te simți perfect la final de proiect când o sa știi că tu ai dat totul pentru tine și că nu ai avut nevoie de ajutor.

| Violleta2022 a răspuns:

Invatatul este cheia succesului, ca nici un site din lume nu va invata in locul tau, sa-ti obtina tie 10 la licenta.
Iar in ce priveste copiatul lucrarilor de licenta, ai mare grija ca profesorii au sisteme de descoperit plagiatul si pici licenta.

| Alexandru2212 a răspuns:

Am lucrat cu ei ca și firmă prestatoare și sunt niște MINCINOȘI, nu respectă contractul, nu răspund la telefon și pe lângă asta serviciile prestate sunt foarte slabe, sunt niște excroci. Toate afirmațiile spuse aici, vin cu dovezi! Sunt OK cu tine până îți iau banii după îți și blochează nr.
Sfat: mai bine o faceți voi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandru2212):

Am luat si eu teapa de la ei! Mi-au livrat complet altceva! Le-am spus ca le fac reclamatie la ANPC, si tot pe mine m-au scos infractorul cica pentru plagiat si hartuire ce plagiat daca eu nu am folosit nimic! Le-ai mai facut ceva sau ai ramas cu banii pierduti? nu stiu sincer ce sa le fac…

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandru2212):

Scrie-mi pe email pattystefi6@gmail.com trebuie sa le facem ceva la escrocii astia sa ne dea banii inapoi, nu au nici un drept legal, insa noi da! Nu trebuie lasati asa ca isi mai iau si altii teapa

| Eugenia1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și noi am pățit cu acest site, japitele astea trebuie sa o pateasca, ne am propus sa le deschidem proces în instanta, pentru înșelătorie și o vom face. Daca și voi ați făcut demersuri va rog îmi scrieti.Multumesc!

| Danielaandreasserd a răspuns (pentru Eugenia1):

Unde va pot contacta? Suntem deja 4 persoane pagubite, si am luat legatura deja toti intre noi, o adresa de mail sau vi-o las eu pe a mea

| Eugenia1 a răspuns (pentru Danielaandreasserd):

Lavimsg@hotmail.com

| Eugenia1 a răspuns (pentru Danielaandreasserd):

Nu e vorba numai de paguba, dar și amenita ca vb la facultate pentru exmatriculare și are un vocabular de smecher de carton.Și ca să nu îl băgăm în spital, prefer sa ii facem doasar penal sa stea unde ii e locul. Va rog sa îmi scrieti pe adresa de mail, pentru a face tot ce e posibil sa îl aducem în fata instantei.Multumesc frumos!

| MateiAndrei16 a răspuns (pentru Danielaandreasserd):

Si pe mine m-au pacalit.
nu mai raspund la telefon, nici pe email pentru modificarile lucrarii.
bine inteles ca a fost facuta in totalitate cu AI, si plagiat 0%, ceea ce e foarte greu sa iasa.
ce solutii aveti?

| Dannnnnaaaaaaaaa a răspuns (pentru Alexandru2212):

Mă alătur și eu grupului. Se pare ca suntem câțiva…până în prezent.
Aceeași procedură pentru toată lumea.
Raportul plagiat este fake, după verificare reală am constatat ca are un procent de 65% plagiat, în condițiile în care este admis un maxim 20%. Asta în condițiile în care am primit cu totul altceva față de ce am solicitat, după discuții interminabile și termen de așteptare de peste o lună și jumătate.