| Aaaaaaabbbbb a întrebat:

Bună seara! Cunoașteți site Vreau nota 10? Am nevoie de ajutor pentru licență și nu știu dacă mă pot încrede în ei! Aveți recomandări? Mulțumesc frumos!

12 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Am trecut și eu prin licență și disertație. Am tocit coatele prin bibliotecă și am mers la anticariat de câte ori am avut nevoie. Nu cred că altcineva poate să gândească, să structureze mai bine decât tine. Mențione legătură cu profesorul care îți corectează lucrarea pentru anumite opinii și nu încerca să o cumperi. Nu ai de unde să știi cât de bine va lucra omul pe care tu îl plătești. Poate greși iar atunci vei regreta. Nu contează ca este o muncă remunerată. Ai să te simți perfect la final de proiect când o sa știi că tu ai dat totul pentru tine și că nu ai avut nevoie de ajutor.

| Violleta2022 a răspuns:

Invatatul este cheia succesului, ca nici un site din lume nu va invata in locul tau, sa-ti obtina tie 10 la licenta.
Iar in ce priveste copiatul lucrarilor de licenta, ai mare grija ca profesorii au sisteme de descoperit plagiatul si pici licenta.

| Traian_Razvan_1985 a răspuns:

Îți sugerez să stai cuminte. Am făcut și eu prostia de a mă dă pe mâna lor. Cu lucrarea pe care ți-o redactează nu te poți prezenta nicăieri. Eu a trebuit să mi-o refac din nou. Am rămas și cu banii luați și cu amenințări după. Așa că fa-ti-o tu și gata

| Iliția55555 a răspuns:

Și la mine s-a întâmplat la fel. Au redactat o lucrare cu AI, dar nu am folosit-o. Până la urmă am reușit să o elaborez singură. Precizez că lucrarea a fost făcută de o firmă și alta azi vine cu un mail să ceară drepturile de autor pentru 1500 lei. Cu un mesaj că am comis o infracțiune, că apelează la profesorul coordonator, plagiat, închisoare, amendă, anularea diplomei, etc. O mulțime de amenintări și șantaj. Nu am plătit nimic acum. Eu nu am contract cu Thesis Mentoring SRL. Niște țepari! Ei știu că a fost perioada de susținere a lucrărilor de licență/disertație și acum lovesc ca să sperie lumea. Trebuie reclamați la poliție.

| Tudor_Andrei_1994 a răspuns (pentru Iliția55555):

Niste escroci. Am incheiat ctr cu firma meditatii private srl si m-au pus sa platesc in contul firmei private mentoring srl, ca mai apoi sa primesc un mail amenințător cu sancțiuni penale si contraventionale, ca se duc la universitate etc. Aveti grija cu ei!

| AdinaAdinaK a răspuns (pentru Iliția55555):

Am primit si eu același mesaj ca si voi. Încă nu am susținut lucrare pe care am modificat-o in proporție de 50%... chiar au ce sa ne facă sau sunt doar amenințări in vânt?

| Iliția55555 a răspuns:

Firme-on-line.ro/profile/51792134.html
Link pentru Thesis Mentoring SRL- stare registru dizolvare

| Iliția55555 a răspuns:

Https://targetare.ro/51047849/private-tutoring-srl
Private Tutoring SRL - stare firmă radiată

| excesshottest a răspuns:

Nu platiti nimic, ignoratii. Au trimis la toata lumea sa vada de unde pica. E ca un atac phishing.

| Andreea1233777 a răspuns (pentru excesshottest):

Bună ziua. Mă bucur ca am găsit răspunsul dvs aici. Astăzi primisem un e-mail precum ca, lucrarea mea de licență a fost prezentată și constituie infracțiune ca am prezentat o, pentru ca nu am drepturi de autor. Anul trecut în noiembrie prinsesem o ofertă și am hotărât să o cumpăr de la ei. Am achitat bineînțeles, ca ieri să mă trezesc cu un e-mail ca lucrarea a fost susținută și eu mi am însușit drepturile de autor. În e-mail scria ca amenda este foarte mare, ca dacă nu răspund pot face închisoare de la 3 luni până la 5 ani. În condițiile în care, cred ca așa a vrut Dumnezeu, n am mai vrut sa prezint lucrarea lor pentru ca nici nu mi au realizat o cum trebuie. Am cerut 45 de pagini, mi-a făcut de 60. Având în vedere ca eu i-am dat niste explicații și cuprinsul făcut de mine și trimis lor. Iar astăzi nu știau cred cum să mai facă rost de niște bani.

| CosminDumitrescu a răspuns (pentru excesshottest):

Salut, sunt in aceeasi situatie. Cum procedez? Ma duc la politie?

| CosminDumitrescu a răspuns (pentru excesshottest):

Ii ignor sau ma duc la politie?

| Dumiandreea a răspuns (pentru excesshottest):

Bună! La fel! Până la urmă a sunat la facultatea cuiva sau nu? Să știu măcar la ce mă aștept …

| Nimeninimic000123 a răspuns (pentru Dumiandreea):

Bună și eu sunt în aceeași situație, ieri mi-au dat mail. Ce este de făcut?

| Nimeninimic000123 a răspuns (pentru Nimeninimic000123):

Am făcut rost de două numere de telefon și două nume ale asociaților
O firmă este făcută pe numele ARCHIUDEAN COSTICA 0768344530 și altă firmă GAITIN AURORA 0757558353. Sunt firmele pe care s-au plătit contractele și pe care se cere această concesiune. Căutați-o pe duduie pe Facebook sau TikTok să vedeți ce specimen este, tind să cred ca cineva a făcut firma pe numele ei și ea nu știe, la Facebook scrie ca a studiat la Politehnica Timișoara.

| Traian_Razvan_1985 a răspuns (pentru Andreea1233777):

Cum ai rezolvat până la urmă.

| Danielaandreasserd a răspuns (pentru excesshottest):

? ATENȚIE la site-ul VREAUNOTA10.COM!?

Am fost înșelată de această firmă care pretinde că oferă servicii academice „originale" și „profesioniste". După ce am plătit pentru o lucrare, am primit ceva de o calitate foarte slabă, cu greșeli și conținut copiat.

Când am refuzat să folosesc lucrarea, am fost amenințată cu acuzații de plagiat, deși NU am folosit nimic din ce mi-au trimis. Am descoperit între timp că NU sunt singura – suntem deja peste 20 de persoane care am trecut prin aceeași experiență: bani luați, servicii inexistente, amenințări și tăcere din partea firmei.

Firma figurează acum în dizolvare, dar continuă să păcălească oameni.

? Dacă ai fost și tu afectat(ă), scrie-ne pe johnpaulfb69@gmail.com – organizăm o plângere comună la ANPC și nu excludem și alte demersuri legale.

| PopoviciEllaClara a răspuns:

Bună!
Era să semnez acel contract de cesiune, m-am speriat, dar bine că am citit mesajele de pe acest grup.

| Traian_Razvan_1985 a răspuns (pentru PopoviciEllaClara):

Nu semnați nimic. Ăia îs niste impostori. Firma private tutoring srl este în curs de radiere. Am sunat la numărul administratorului și era telefonul închis.

| Nimeninimic000123 a răspuns (pentru PopoviciEllaClara):

Nu semna nimic! Am luat legătura cu cineva din toată mafia asta și nu o să vă vină să credeți cine e în spatele acestor firme, niște agramați și analfabeti de etnie roma din Timișoara, la baza au o firmă de securitate și pază, am reușit să obțin o confirmare asupra șantajelor. Dacă îndrăznesc să facă ceva se autodistrug pentru ca sunt ilegali în totalitate! NU SEMNAȚI NIMIC!

| Deeahci2 a răspuns:

Hop si eu la numaratoare?

| Deeahci2 a răspuns:

Eu le-am zis imediat dupa ce mi-au trimis ca e de tot rasul lucrarea si voi face alta.Nici macar nu am sustinut lucrarea si ei ma amenintau cu judecata ca suna la facultate sa imi ia diploma etc…" usor ca nu am promovat nimic, in februarie sustin si nici vorba sa sustin lucrarea lor proasta.Am muncit sa fac alta si m-au si tepuit de 1000 lei

| Andreea1233777 a răspuns (pentru Deeahci2):

Exact..atat am plătit și eu

| Nimicimportant123 a răspuns:

Cine a achiziționat lucrarea și nu a folosit-o este că și cum a achiziționat o carte, nu este nimic ilegal în a cumpăra o carte care să o citești, cei care cer drepturi de autor nu au niciun drept legal să ceară acest lucru (dacă merg la facultate și depun plângere ar însemna să se autoincrimimeze), deci, nu plătiți nimic!

| Traian_Razvan_1985 a răspuns (pentru Nimicimportant123):

Nu fac ăia absolut nimic. Iar lucrările făcute de ei nu sunt bune de nimic. Nici nota 2 nu ai lua pe ele. Este înșelătorie pe față. Când le-am zis de modificări, direct m-au luat cu amenințări că să nu mai zic nimic. După aceea m-am apucat și mi-am făcut eu lucrarea ca la carte după cerințele profesorului. Practic lucrările nu mai semanau nici 0.01%

| Alexandru2212 a răspuns:

Am lucrat cu ei ca și firmă prestatoare și sunt niște MINCINOȘI, nu respectă contractul, nu răspund la telefon și pe lângă asta serviciile prestate sunt foarte slabe, sunt niște excroci. Toate afirmațiile spuse aici, vin cu dovezi! Sunt OK cu tine până îți iau banii după îți și blochează nr.
Sfat: mai bine o faceți voi!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandru2212):

Am luat si eu teapa de la ei! Mi-au livrat complet altceva! Le-am spus ca le fac reclamatie la ANPC, si tot pe mine m-au scos infractorul cica pentru plagiat si hartuire ce plagiat daca eu nu am folosit nimic! Le-ai mai facut ceva sau ai ramas cu banii pierduti? nu stiu sincer ce sa le fac…

| anonim_4396 a răspuns (pentru Alexandru2212):

Scrie-mi pe email pattystefi6@gmail.com trebuie sa le facem ceva la escrocii astia sa ne dea banii inapoi, nu au nici un drept legal, insa noi da! Nu trebuie lasati asa ca isi mai iau si altii teapa

| Eugenia1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Și noi am pățit cu acest site, japitele astea trebuie sa o pateasca, ne am propus sa le deschidem proces în instanta, pentru înșelătorie și o vom face. Daca și voi ați făcut demersuri va rog îmi scrieti.Multumesc!

| Danielaandreasserd a răspuns (pentru Eugenia1):

Unde va pot contacta? Suntem deja 4 persoane pagubite, si am luat legatura deja toti intre noi, o adresa de mail sau vi-o las eu pe a mea

| Eugenia1 a răspuns (pentru Danielaandreasserd):

Lavimsg@hotmail.com

| Eugenia1 a răspuns (pentru Danielaandreasserd):

Nu e vorba numai de paguba, dar și amenita ca vb la facultate pentru exmatriculare și are un vocabular de smecher de carton.Și ca să nu îl băgăm în spital, prefer sa ii facem doasar penal sa stea unde ii e locul. Va rog sa îmi scrieti pe adresa de mail, pentru a face tot ce e posibil sa îl aducem în fata instantei.Multumesc frumos!

| MateiAndrei16 a răspuns (pentru Danielaandreasserd):

Si pe mine m-au pacalit.
nu mai raspund la telefon, nici pe email pentru modificarile lucrarii.
bine inteles ca a fost facuta in totalitate cu AI, si plagiat 0%, ceea ce e foarte greu sa iasa.
ce solutii aveti?

| Dannnnnaaaaaaaaa a răspuns (pentru Alexandru2212):

Mă alătur și eu grupului. Se pare ca suntem câțiva…până în prezent.
Aceeași procedură pentru toată lumea.
Raportul plagiat este fake, după verificare reală am constatat ca are un procent de 65% plagiat, în condițiile în care este admis un maxim 20%. Asta în condițiile în care am primit cu totul altceva față de ce am solicitat, după discuții interminabile și termen de așteptare de peste o lună și jumătate.

| RaduGeorgian17 a răspuns (pentru Eugenia1):

Buna! Vreau sa ma alătur și eu, încă nu am făcut niciun demers, dar vreau sa fac asta. Stau și mă rog de atâta timp sa îmi trimită lucrarea de disertație, și nici măcar nu îmi mai răspund.

| Eugenia1 a răspuns (pentru RaduGeorgian17):

Bună, scrie te rog pe lavimsg@hotmail.com contactul tău.Multumesc!

| RaduGeorgian17 a răspuns (pentru Eugenia1):

Bună! Ți-am scris un mail pe 20 iunie și unul pe 25 iunie.

| YasM a răspuns (pentru Eugenia1):

Bună! La fel și eu am fost amenințată ca se ia legătura cu universitatea și profesorul coordonator! Cum ai precedat până la urmă?

| Bogdan1924fcp a răspuns (pentru YasM):

Bună. Ma alături si eu. Primisem lucrarea, am văzut ca e făcută cu ChatGPT, am lasat-o balta si mi-am fsacut-o singur pana la urma. Acum primesc cu amenințări că trebuie sa mai semnăm ceva( si probabil sa mai primească alți bani), altfel mă dau in judecată laughing Niște escroci

| MorosanDiana a răspuns (pentru anonim_4396):

Bună! Am primit și eu un e-mail similar. Acuma mă pun să plătesc din nou. Tu oare ce ai făcut?

| MorosanDiana a răspuns (pentru Bogdan1924fcp):

Exact la fel am primit și eu. Ce e de făcut oare?

| Maria3024 a răspuns (pentru MorosanDiana):

Și mie mi-au făcut la fel. Nici nu le am utilizat lucrarea, era foarte slabă. Credeți ca vor contacta facultatea sau ca ajung în instanță?

| ella0899 a răspuns (pentru Maria3024):

Buna
Si eu am patit la fel nici eu nu am uitilizat lucrarea lor

| AnamariaSt a răspuns (pentru ella0899):

Bună! La fel am pățit și eu.

| MorosanDiana a răspuns (pentru AnamariaSt):

Un lucru interesant aș zice e faptul ca inițial am achitat suma într-un cont (atunci când am semnat contractul) către "PROFA DE MEDITAȚII SRL"
Iar acum mă pune să plătesc o altă sumă de bani în alt cont " THESIS MENTORING SRL" o firmă deschisă în mai 2025….

| excesshottest a răspuns (pentru MorosanDiana):

Cat ti-au cerut?

| Maria3024 a răspuns (pentru MorosanDiana):

Eu făcusem contract cu Meditații Private SRL, am verificat firma, aparent e dizolvată. Cred ca încearcă să păcălească oamenii pentru a mai lua bani.

| Avramioan a răspuns (pentru Maria3024):

Și mie mi au dat ca în urmă verificărilor interne ca au găsit ca am utilizat eu lucrarea. Ei încearcă un șantaj, salvați dovezile și haideți să ne apărăm corespunzător într-un dosar comun dacă vor încerca ceva!

| Avramioan a răspuns (pentru MorosanDiana):

Cat ți au cerut?

| DragosCiuca a răspuns (pentru Avramioan):

A platit cineva?

| Avramioan a răspuns (pentru DragosCiuca):

Nu, nu o faceți pentru ca ei doar și o încearcă. Acum nu fac altceva decât un șantaj!

| excesshottest a răspuns (pentru DragosCiuca):

Nu plati.

| florentinabalan a răspuns (pentru Avramioan):

La fel mi-au dat si mie mesaj azi ca am utilizat lucrarea si ma pun sa cumpar drepturile de autor... In fine dupa mai multe discutii, i-am intrebat ca de ce nu mi-au spus de la inceput ca nu pot folosi lucrarea cu numele meu pe ea, mi-au spus ca scrie in contract, am citit contractul pentru a mia oara si bine inteles ca nu este scrie nimic legat de asta, le-am cerut sa imi arate ei si nu mi-au mai raspuns

| ella0899 a răspuns (pentru florentinabalan):

Asa am primit si eu
Eu nici macar nu am sustinut lucrare de licenta.

| Andreea1233777 a răspuns (pentru anonim_4396):

Stați liniștit/a. Eu nici nu am prezentat lucrarea lor ca parcă n am avut încredere deși am cumpărat o și am rămas cu ea dar nu mi pare rău, iar astăzi s au trezit să mi spună ca am susținut o și ca mi am însușit drepturile de autor.

| Andreea1233777 a răspuns (pentru Eugenia1):

Și mie la fel azi mi-a zis ca lucrarea mea a fost prezentată eu nici n am prezentat o. Și ca constituie infracțiune, ca trebuie să plătesc o amendă

| andrei604 a răspuns (pentru Alexandru2212):

Te salut! Si pe mine m-au tepuit, firmele si le dizolva periodic. Azi am primit si eu mesaj ca nu am platit drepturi de autor. Vrajeala ieftina. Dupa ce le zici ca nu platesti te ameninta ca avocatul e mai scump. E direct inselaciune + santaj. Adresele firmelor sunt toate din Timisoara.

| Julyia a răspuns (pentru andrei604):

Așa am pățit și eu.am verificat prima firmă în insolvență acum au altă. probabil e ft multă lume în situația asta.

| Julyia a răspuns (pentru andrei604):

Și eu mă aflu în aceiași situatie

| Avramioan a răspuns (pentru florentinabalan):

Nici nu îți vor da, eu modificat termenii și condițiile. Oricum ei te induc în eroare cu sintagme lasă licența de 10 în seama noastră iar tu pregătește ți roba.
Eu am folosit lucrarea dar a fost modificată în proporție de 85% față de ce mi au dat ei.

| Julyia a răspuns (pentru Avramioan):

Și te au contactat bănuiesc cu același e-mail.
Eu am folosit o total
A decurs totul bine, am făcut contract cu o firmă și acum a apărut alta care cere drepturi de autor.dar de unde să știu eu ca el e autorul lucrării până la urmă?! regret ca nu am făcut i eu.

| Lakeala a răspuns (pentru Julyia):

Bună seara și eu am pățit exact același lucru, mi-au cerut o sumă de 1500 de lei pentru contractul acela de cesiune dar în contract era numită altă firmă mai exact Thesis Mentoring SRL, după ce am expus faptul ca eu am încheiat un contract cu altă firmă adică Meditații Private SRL, mi-au zis sa îmi angajez un avocat bun și cat mai scump. Nu am plătit pentru ca mi se pare o înșelătorie pe față din moment ce fiecare din noi a plătit pentru serviciile lor mai exact o lucrare de licență/doctorat etc. Și dacă am cerut o dovadă cum ca au ei dreptul acela de autor mi s-a spus direct de avocați. Voi cum ați procedat? A plătit cineva? Și cum de firmele dispar una după alta? Dacă este cineva interesat de un proces colectiv sunt pentru această acțiune

| Avramioan a răspuns (pentru Lakeala):

Am vorbit cu un avocat și nu au calitate.
Nu au calitate juridică asupra ta
• Tu ai semnat cu PROFA DE MEDITAȚII SRL, nu cu firma sau persoana care îți scrie acum.
• Nu au niciun contract cu tine, nici dovadă că dețin legal lucrarea, nici cesiune înregistrată la ORDA.

2. Te amenință fără bază legală
• Nu invocă un proces, o plângere reală sau vreo hotărâre.
• Totul este doar un text intimidant, scris vag, cu termeni juridici folosiți abuziv, ca să pari „vinovat".

3. Le răspunzi = le validezi „autoritatea"
• Dacă le scrii, le arăți că te-au speriat și că ar putea obține bani de la tine.
• Cel mai probabil, o să continue insistențele.
• Dacă îi ignori și nu cedezi, nu au ce face legal împotriva ta.
Ai plătit și ai un contract legal

Contractul tău stipulează clar că:
• ai achiziționat o lucrare personalizată;
• ți-a fost livrată integral, cu raport anti-plagiat și toate elementele cerute;
• NU există nicio clauză care îți interzice folosirea conținutului în scop academic.

➤ Conform Legii 8/1996 privind drepturile de autor, în lipsa unei interdicții exprese în contract, se prezumă că ai dreptul de utilizare personală.
Amenințarea cu Art. 141 – este o manipulare

Articolul 141 din Legea 8/1996 se referă la:

"Însușirea fără drept a calității de autor" – adică cine se declară fals autor al unei lucrări create de altul, cu intenție frauduloasă.

❗ Tu nu ai publicat sau revendicat drepturi de autor asupra lucrării în scop editorial sau comercial. Ai folosit-o în scop personal, conform obiectului contractului.

⚠️ Invocarea unor sancțiuni de 200.000 lei este total ruptă de realitate în cazul tău.

| CosminDumitrescu a răspuns (pentru Bogdan1924fcp):

Si eu am patit acelasi lucru cu ei

| datkked a răspuns (pentru florentinabalan):

Buna! Eu am vorbit cu ei si le am spus ca societatea era dizolvata cand mi au facut lucrarea si ca era ilegal si mi au spus ca ma dau in judecata. Haideti sa facem un grup si sa i bagam unde le e locul!

| datkked a răspuns (pentru Eugenia1):

Buna! m au amenintat ca ma dau in judecata pentru plagiat, in conditiile in care nu am folosit lucrarea! si cu banii luati si cu amenintari! sa facem ceva!

| PopoviciEllaClara a răspuns (pentru Eugenia1):

Bună!
Sunt în aceeași situație.
Vă pot contacta?

| PopoviciEllaClara a răspuns (pentru datkked):

Bună!
De acord.
Nu este normal ce se întâmplă.

| 1986madi a răspuns (pentru Lakeala):

Si eu la fel am pățit. Lucrarea mea e pentru grad- bunicică si vreau sa o folosesc. Acum ma amenință sa fac contractul de cesiune. Oare chiar vor lua legătura cu universitatea?

| 1986madi a răspuns (pentru 1986madi):

Adică pot anunta ușor universitatea/coordonatorul, având datele noastre in contract.

| Nimeninimic000123 a răspuns (pentru Avramioan):

Am făcut rost de două numere de telefon și două nume ale asociaților
O firmă este făcută pe numele ARCHIUDEAN COSTICA 0768344530 și altă firmă GAITIN AURORA 0757558353. Sunt firmele pe care s-au plătit contractele și pe care se cere această concesiune. Căutați-o pe duduie pe Facebook sau TikTok să vedeți ce specimen este, tind să cred ca cineva a făcut firma pe numele ei și ea nu știe, la Facebook scrie ca a studiat la Politehnica Timișoara.

| alberta50 a răspuns (pentru andrei604):

Buna, este cineva care a avut probleme in sensul ca au sunat la facultate etc? Si eu sunt in situatia asta, lucrarea a fost slaba rau si am modificat aproape totul, dar nici asa nu am chef sa contacteze careva pe cineva in acest sens...e penibil oricum...

| Nimeninimic000123 a răspuns (pentru alberta50):

Și eu sunt curioasă dacă a pățit cineva, ceva în condițiile în care este evident ca această firmă este o firmă fantomă care nu dă factură, are 3 firme în dizolvare, pe ce temei ar putea ei să contacteze facultatea, ca asta ar însemna să se autoincrimineze

| alberta50 a răspuns (pentru alberta50):

Asta mi-au raspuns la ce am scris si anume ca nu am folosit lucrarea de la ei :
În acest caz, nu aveți absolut niciun motiv de îngrijorare. Veți da poate 1/2 declarații în fața autorităților competente, iar veridicitatea informațiilor va fi verificată de autoritați în cadrul instituției dvs. de învățământ unde probabil că și rectorul/ decanul și profesorul coordonator își vor expune punctul de vedere în cadrul dosarului de cercetare penală privind FALSIFICAREA/ ÎNSUȘIREA CALITĂȚII DE AUTOR.
Dacă afirmațiile sunt corecte, situația se va clarifica fără probleme și se va soluționa favorabil.

Cu toate acestea - Va recomand cu tarie sa CITITI cu ATENTIE mesajele noastre

| lcris43 a răspuns (pentru Eugenia1):

Pana la urma au contactat facultatea?

Fix acest mesaj mi-au dat și mie când le-am spus ca nu am folosit, deși eu am folosit-o dar nu am vrut să recunosc acest lucru

| alberta50 a răspuns (pentru lcris43):

Nu. Adica nu am fost contactata de nimeni in acest sens.

| Jly a răspuns (pentru Nimeninimic000123):

Bună.si eu am un nr de telefon și un nume de la Private Tutoring SRL unde am făcut eu.
Bianu Octavian -0754396997
Voiam să știu dacă este cineva care a discutat cu avocat situația, și dacă ne unim să luăm măsuri asupra acestora
Ideia e în felul următor ca umblă cu amenințări, mă deranjează ca nu au specificat de la început acest aspect
Și pur și simplu a ia acum am cerut dovezi ca deține drepturi de autor sau balivernele spuse și ei trimit amenințări
.

| mariuslqm a răspuns (pentru Jly):

Pare o inselatorie bine gandita inca de la inceput. Toti cei care au intrat pe site au acceptat termeni si conditiile, iar acele conditii ii "acopera", cel putin la prima vedere

| Nimeninimic000123 a răspuns (pentru mariuslqm):

Nu au buton de accept termeni și condiții pe site, nu există stipulate în contract aceste clauze, nu sunt anexe la contract unde să iei la cunoștință despre drepturi de autor, plus ca ei nu emit facturi, nici măcar proforme, au trimis pe mail un text cu datele Iban de cont revolut care nu este înregistrat fiscal deci clar evaziune fiscală!
Nu semnați niciun document transmis, nu mai dați curs la discuții, nu recunoașteți nimic în mesaje!

| lcris43 a răspuns (pentru Nimeninimic000123):

Deci, in concluzie nu ar avea ce rau sa ne faca? Totul pare a fi impotriva lor si tot ei sunt cu gura mare

| Jly a răspuns (pentru Nimeninimic000123):

Eu am scris cele întâmplate pe un grup de licențe care este foarte activ.si ce credeți nici pițanie de postare, nu mi-a acceptat admin postarea, pentru ca ei sunt peste totttt,
E o mafie și nu de acum probabil ca de mulți ani.

| Nimeninimic000123 a răspuns (pentru Jly):

Sunt mulți împânziți prin mai multe orașe care lucrează mâna în mâna și fac firme pe numele altor persoane care habar nu au, lichidează firmele de la lună la lună, au conturi de revolut, nu emit facturi fac evaziune fiscală, creează site-uri false, apoi merg la șantaj și hărțuire deși dacă ar face ceva împotriva cuiva s-ar autodenunța. Strângeți dovezi cat de mult puteți să avem toți probe împotriva lor.

| alberta50 a răspuns (pentru Nimeninimic000123):

Buna din nou, dar a platit cineva "taxa de santaj"? Ca nu e garantie nici aia ca te lasa in pace. Si santajul se pedepseste cu inchisoare....doar zic.

Acel contract de cesiune nu face decât să te incrimineze pe tine, parcatic recunoști oficial ca ai luat și folosit acea lucrare. Atâta timp cat tu nu îți asumi asta prin acel contract ei te vor șantaja în continuare ca au la mâna asta. Am spus și mai sus, nu semnați acel contract de drepturi de autor pentru ca ei nu au drepturi de autor, nu sunt înregistrați nicăieri nu au nicio dovadă!

| alberta50 a răspuns (pentru Nimeninimic000123):

Ok, merci. nu, nu am semnat nimic.

| Ada122 a răspuns (pentru florentinabalan):

Buna! ti-au mai dat mesaj? cum ai procedat?

| Julyia a răspuns (pentru Ada122):

Ați mai primit iar mesaje?

| Traian_Razvan_1985 a răspuns (pentru Julyia):

Cred că n-am mai primit nimeni nimic. Ăștia îs niste impostori

| alberta50 a răspuns (pentru Ada122):

Nimic...

| NideleaCornelia a răspuns (pentru Avramioan):

Bună seara. Și eu am pățit că dv. Mie mi-au cerut 1500 lei.

| Ada122 a răspuns (pentru NideleaCornelia):

Bună! Și mie la fel! Cum ai procedat.

| Ada122 a răspuns (pentru florentinabalan):

Bună! La fel am patit și eu.le-ai plătit?

| Traian_Razvan_1985 a răspuns (pentru Ada122):

Ai platit? Să nu plătești nimic și să nu semnezi nimic. Este o mare țeapă. Ei încearcă acum să vadă de unde mai pica ceva. Firma este in curs de dizolvare iar telefonul administratorului este închis. Stați liniștiți. Cred că e o formă nouă de șantaj și țeapă. Și pe mine m-au luat cu amenințări de astea și eu nici măcar nu am folosit lucrarea. M-au luat cu amenințări și când am zis că trebuie complet modificată deoarece era total pe lângă subiect.

| Ada122 a răspuns (pentru Traian_Razvan_1985):

Nu am plătit

| Iliția55555 a răspuns (pentru Julyia):

Nu am mai primit nici un mesaj. Nu plătiți nimic! Țepari!

| Ada122 a răspuns (pentru Julyia):

Ați mai primit ceva?

| Traian_Razvan_1985 a răspuns (pentru Ada122):

Tu ai primit?

| Ada122 a răspuns (pentru Traian_Razvan_1985):

Nu am primit.

| Ada122 a răspuns (pentru Lakeala):

Bună! a pățit cineva ceva?