E ca si cum repetentul clasei ia premiul 1 dupa ce invata 4 luni. De la 4, 60 la 9!
Nu, nu prea ai sanse sa iei 9. Darr, daca eviti total telefonul si faci 3-4 teste de EN zilnic, ai sanse sa iei 6-7.
Te pot ajuta online cu niste sfaturi privind teoria, disciplina, resurse educationale si metode de invatare. Predau matematica de cativa ani.
Nu e o situație prea grozavă. In definitiv nimic nu este imposibil. Totuși trebuie să ai în vedere că vorbim de materia din întreg gimnaziul. Trebuie să ai așteptări realiste. Nu cred că vei lua chiar 9, dar cu munca vei reuși un 7-8. Părinții nu te pot ajuta, să-ți explice? Sau daca dânșii nu știu, să îți ia niste meditații la mate? Personal și eu ajut copii și tineri pe Brainly la multe materii, însă doar când timpul îmi permite. Și degeaba scriu și explicații că unii nu le vor citi și bineînțeles nu vor înțelege cum se rezolva anumite cerinte. Trebuie să realizezi că nu mai merge așa. Pui piciorul în prag și te apuci serios de învățat lăsând celelalte activități pe plan secund. Uite, colegul Dragostpu s-a oferit să te ajute cu niste îndrumări. Nu putem să te ajutam in alt mod. Acte pro-bono nu se prea fac (să facă cineva meditații cu tine gratis de exemplu). Matematica de gimnaziu chiar e ușoară și frumoasă. Discuta cu părinții tăi și începe de undeva. Dacă vei tot amâna... știi singura care va fi rezultatul in vară. Succes!