| bogdanaurel59 a întrebat:

Bună TPU. Am nevoie urgent de ajutor. Sunt în clasa a 11-a la seral la un colegiu tehnic energetic (Remus Răduleț, jud. Brașov dacă ajută acest detaliu). Și am observat că orarul meu conține aceste materii: istorie, istoria holocaustului, engleza, franceza, geografie, economie, fizică iar ultimele 2 materii importante limba română și matematică. Eu efectiv nu știu pe ce profil mă îndrept eu exact pentru că jumate de materie este de real și cealaltă jumate e de uman și am tras concluzia că sunt pe un profil mixt. Dar vreau să știu un lucru: eu din ce dau bac obligatoriu? Doar din română și istorie, matematică și fizică sau dau obligatoriu din română și mate si restul sunt materii la alegere? Și dacă sunt una din aceste variante, cât de complicate vor fi subiectele? Pentru că vreau să mă pregătesc de pe acum să învăț.

2 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Ai observat că orarul conține niște materii. Înseamnă că nu ai dat pe la orele respective?

| GygyDuru a răspuns:

''Pentru că vreau să mă pregătesc de pe acum să învăț.'' Daca voiai sa inveti faceai liceul la zi alaturi de ceilalti minte mica nu ajungeai la seral.