Teza nu valoreaza mai multe puncte procentuale decat o nota pentru ca in general ai 3 note si o teza. Teza este insa obligatorie, fara ea, nu se incheie media. Media se incheie pana la sfarsitul anului, daca dai teza, sau la vara, daca vei merge sa dai teza, altfel ramai repetent/a. De asta, e bine sa insisti mult pe langa profesor sa dai teza rapid. Nu orice profesor e de acord cu asta, ca o pedeapsa, te poate amana saptamani intregi si nu ai ce face, trebuie sa stai dupa timpul lui.
Teza trebuie sa o dai altfel ramai cu situatia neincheiata!
In cazul in care esti absent la data tezei sau nu poti veni din diverse motive, profesorul iti fixeaza o alta data, numai pentru tine, si dai teza de unul singur!
Teza este obligatorie. Fara ea nu treci clasa.Reprezinta un sfert din medie.Te-am pupat pa, pa.
Cel mai bine este da dai teza odata cu toata lumea ( poate te mai ajuta careva) dar daca nu ajungi o poti repeta.
Teza este obligatorie, daca nu ai nota poti intra cu directie in corijenta.
Bafta!
Da, nota din teza este importanta pentru ca fara ea nu ti se poate incheia media. dar, cu cat ai mai multe note in catalog cu atat valoarea ei scade.
Adica: ai luat(sa sa zicem) 6 in teza si in oral ai zece curat atunci vei avea media 9.
sau
daca ai 6 in teza si 9 10 9 8 10 10 sa zicem(un numar mare de note ridicate) sasele nu este atat de important precum ar fi daca ai avea in catalog doar 10 10 9.
bine mai sunt si niste "portite" sa zicem, ex. daca ai 8 si 10 10 in catalog si 9 in teza nu mai poti sa ai media 10.
DAR in final trebuie sa o dai!
Si daca as lua 6 si am 3 de 8 iese un 7?
Pai media se calculeaza astfel:
media notelor(fara teza)*3+10 totul se imparte la 4
adica (8*3+6)=30/4=7.5 prin aproximare8 dar nr de note este cel putin egal cu numarul de ore. deci daca faci 4 ore ti-ar mai trebui o nota.
Da, teza este obligatorie. Teza reprezinta un sfert din medie. Eu zic sa dai teza, pana la urma teza nu este diferita de un test, doar ca ai mai multe emotii fiind un test mult mai important. Si da teza se repeta, si nu o sa ramai fara nota in catalog. PA!
Teza e foarte importanta, dai cate una in fiecare semestru. Nu ti se poate incheia media fara ea.
anonim_4396 întreabă: