| hungrybookworm a întrebat:

Bună TPU! Sunt dim R.M și de la anul merg la liceu. Am două opțiuni dar nu știu pe care să o aleg. În primul rand este liceul Gheorghe Asachi la care am fost acceptată la profilul real bilingv, unde materiile de la real sunt învățate in limba franceză. A doua optiune este liceul Aristotel, unde am fost primita la umanist si post sa fiu ori la istorie si drept sau limbi si comunicare. Ambele sunt licee extrem de bune. Pur si simplu la asachi invat din clasa a 5a. Mă îngrijorez sa nu fac o decizie gresita, deoarece nu prea imi place realul dar la universitati arata extrem de bine realul bilingv, iar la aristotel pe alta parte merg la uman, profil pe care il ador si acolo pregatest elevii pentru olimpiade etc. Ajutați-ma sa aleg????????

Răspuns Câştigător
| Ka0ru a răspuns:

Parcă sunteți turbați în comentarii cu "R.M. ce vrei să zici cu R.M., R.M?", Republica Moldova, obosiților.

Ai putea să îți faci un tabel cu pro și contra pentru fiecare profil pe care ți-l dorești în care să pui și distanța față de casă, dacă este cu cămin etc. Și să vorbești eventual cu părinții tăi să vezi ce zic și ei. Orice alegere faci va fi una bună iar dacă te simți de parcă nu îți găsești locul te poți oricând transfera. Mult succes!

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce reprezinta pentru tine R.M?
Mai vrei sa intri si la liceu.

| sierra1 a răspuns:

Mami, de un' să știm noi cum îs liceele alea din md? Intră și tu pe un site moldovenesc și intreabă-ți conaționalii, acolo.

Hai noroc și ingrijorări minime!

| angel6lust a răspuns:

R.M. Vâlcea?

| Gabryel85 a răspuns:

Cred că tu singură ar trebui să decizi ce e mai bine pentru tine. Noi putem spune orice, dar consecințele se vor reflecta doar asupra ta, nu a noastră. Eu mai mereu am ales să fac ceea ce îmi place, dar nu e nici așa mereu bine...

Întrebări similare