AZi am dat teza la matematica. M-am descurcat foarte bine, desi, inainte, aveam emotii si aproape lesinam, dar, mi-am tinut respiratia 20 sec. si apoi am respirat adanc. Teza fost una usoara, iar subiecte SIMPLE. Iti urez multa bafta si SUCCESURI MULTE!
))). udrea
)))))))))). totusi. daca tot succese in toate.hai. da mie funda! app. : faza cu respiratie au folosit-o si alti colegi si le-a fost mai bine.
Salut. Pai, cu 1 luna inainte fac cate doua ore pe saptamana la fiecare materie (rom & mate deocamdata). In total 8 meditatii. 3 x 8 = 24. Eu zic ca merita 240 de lei pentru o serie de 10 la teze.
Maine am teza la ist... sh incerk s gandesc pozitiv, pentru ca asa pot sa invat mai bine!![]()
Pai eu sunt in clasa a 6a dar in a 5 a imi era frica dar am invat sa ma relaxez si sti cum sa inveti? pai iei o carte (manualul la materia respectiva) citesti teoria pana o inveti pe derost si faci eerciti nu-i chiar asa de rau pe cat pare
bine sper sa te ajut pa
Buna! Eu am maine teza la mate (sunt a 8-a)...eu zic ca e materia la care trebuie sa iti faci cele mai multe griji.In primul rand sa cunosti foarte bine teoria, iar dupa sa o aplici, faci exercitii. Daca vrei sa iei note buna sau foarte buna trebuie sa te pregatesti ca atare la fiecare materie la care dai teza.Eu iti urez multa bafta!
Pai la romana am dat si am luat 9(o nota foarte buna, pentru. profa pe care o avem) iar la mate dau pe 30, nu am emoti, sincer
Buna! Saptamana trecuta am dat la matematica, joi.Vineri acum am la geografie si martia viitoare la romana.Am putine emotii ce-i drept, dar nu mi-e frica pentru ca nu am de ce, din moment ce invat.