Nu stiu ce sa zic. Teoretic, toti ar trebui sa purtam coronitze la orice premiu luat la scoala.
Practic, nu se mai poarta. Nu stiu de ce plangi asa mult dupa o chestie pe care o porti 30 de minute...eu nu mai port coronitze de muuuuulta vreme! Mi se par inutile. Inteligenta nu ti'o dovedesti print'o coroana cu niste flori de plastic.
Stiu un tip, care a purtat coronita pana cand a terminat a8a pentru pur si simplul fapt ca vroia sa se dea mare destept ca are multe coronitze acasa.
Normal ca trebuie sa iti iei. Asta primesc cei cu premiul 1. Eu sunt a 9`a si voi avea, si nu ma simt prea mare. :*
Salut!
Ei bine, DA! Daca vrei si te-ai simti bine ia-o! Conteza cum te simti tu! Daca isi bate joc cineva de tine, atunci ii spui frumos ca poti lua premiul I odata in viata si vrei sa te simti bine!\
Succes! Sper ca ti-am fost de ajutor! Si tine minte: Conteaza cum te simti tu, nu ce spun altii!
Daca tu iti doresti, Da!
Pentru ca nu trebuie sa faci exact ce fac si restul.
Diferit e mai bine.
Dar ai putea sa-ti iei o coronita pe varsta ta, adica nu chiar asa copilaroasa.
Pup.
Sincer nu stiu ce sa-ti spun. faci cum crezi ca e mai bine pentru tine.
Eu iti voi spune ca anul trecut o colega care este mai tocilara si-a cumparat coronita si mai toti si-au batut joc de ea...adevaru e ca e cam penibil in clasa a 7 a cu coronita...coronitele sunt in clasele 1-4
Nu stiu... sincer nu ti se pare ca esti cam mare pentruu coronite
?
Oricum. ascultati inima :*!