| AndreaLee94 a întrebat:

Bună ziua!
Vreau să mă înscriu la master la Universitatea Nicolae Titulescu din București. Ideea este că am văzut că cei care au o situație mai specială, adică sunt orfani de unul sau de ambii părinți, sau suferă de probleme în așa fel încât sunt încadrați în grad de handicap, sunt scutiți de taxa de admitere la facultate. Și voiam să vă întreb dacă voi ați mai întâmpinat problema asta. Eu am 26 de ani împliniți și nu găsesc niciunde în metodologia universității vârsta maximă până la care se acordă acest beneficiu. Știți voi cumva, ați mai fost puși în situația asta? Nu găsesc nici o lege prin care să specifice vârsta pentru studenți. Aveți idee de informațiile astea? Poate chiar ați fost puși în situația cu această universitate.
Am încercat să iau legătura cu universitatea dar mai mult m-au bulversat decât să mă ajute.

3 răspunsuri:
| gllopel a răspuns:

Cu modificarile care se fac acum dupa Bolojan, s-ar putea sa se anuleze toate facilitatile. De ce spui ca de la universitate mai rau te-a bulversat?

| Gabryel85 a răspuns:

S-ar putea să fii scutită o singură dată de taxa de admitere, indiferent de vârsta pe care o ai. De obicei universitățile bâjbâie ele însele bine de tot, iar oamenii de acolo nu își cunosc propriile regulamente.

| Buzi213 a răspuns:

Scutirea taxei de admitere se ofera pana la varsta de 26 de ani impliniti