Familia, fiindca e minunata si ma sustine in tot ce fac.
Intr-o vreme cariera era pe primul loc, dar in acest moment cariera mea are mai mult decat am visat si, in acelasi timp, am un sot care merita sa fie pe locul 1.
In viata avem multe prioritati pe care le clasezi in functie de importanta, urgenta...
Un mijloc prin care imi ating scopurile, prioritare sau nu, este echilibrul interior. Asa ca acest mijloc devine prioritar fara a face din el un scop individual.
Familia! Dupa prieteni, aceasta imi da energia si sustinerea de care am nevoie in activitatile mele de zi cu zi!
De sanatate, ma ingrijesc singura: mananc sanatos, fac sport cand imi permite timpul..., familia insa, e pe primul loc!
Cariera este foarte importanta pentru mine, dar fara familie, degeaba esti cel mai mare director, sau... orice altceva in cariera, daca atunci cand ajungi acasa nu ai cu cine sa mananci sau cui sa-i impartasesti, atat bunele cat si relele de peste zi!
Sa traiesc o iubire adevarata. Sa imi intemeiez o familie, sa am macar 2 copii si sa am un job decent pentru a- mi putea intretine familia.
PRIORITÁTE s. f. Însuşirea de a fi primul în timp; dreptul de a ocupa primul loc ca importanţă, ca valoare, ca demnitate; precădere, primordialitate, întâietate. [Pr.: pri-o-] – Din fr. priorité. deci, gresit formulat.scuze,insa...,
Fericirea. asta implica totul...cand iubesti esti fericit, cad esti sanatos esti fericit...cand ai bani esti fericit...samd
Ceea ce este vesnic si indestructibil, adica Hristos.(sau cel putin asa ar trebui sa fie.)
Sanatatea bineinteles. daca ai sanatate poti avea tot ce iti doresti, prin vointa si prin munca.
Prioritatea mea este sa am o viata implinita si binecuvantata, .include cariera, implinirea in dragoste, familia, prietenii,. gasirea fericirii constante si generale in vitata mea
Sa ai grija sa-ti fie sufletul curat. atunci cand sufletul este curat este si trupul.
In primul rand as spune, sanatatea, familia, un baiat pe care sa il iubesti, la fel si el pe tine, un loc de munca, si cam atat.restul vine de la sine.
Pana nu am copii, prioritatea nr.1 este santatea mea, apoi ----copii mei, nu prioritatea nr.1 ci SINGURA prioritate!
Prioritatea in viata mea sunt chiar eu.asta include sanatatea, familia, cariera si toate visurile mele.
anonim_4396 întreabă: