| Regedesubmunte a întrebat:

Ce reprezintă pentru tine\voi un văr\verișoară de gradul I II și III?
Fiecare grad în parte?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine sunt foarte importanti verii de gradul I si II ( de fapt gradele nu prea conteaza conteaza sa fim oameni) si intr-o lume, societate normala nu cea de azi, ar trebui ca verii sa fie uniti, sa ne ajutam unii pe altii, sa socializam, ca de aceea suntem veri, avem o legatura de sange oarecare, suntem neamuri. Din pacate traim vremuri grele si urate, in care practic nu ne mai intereseaza unii de altii, ne doare-n ciuciu, ne amintim unii de altii când si când sau mai deloc. In aceeasi situatie sunt si eu si cred ca si altii. Ia uita-te mai sus ce de raspunsuri : neinteres. Asta e.

8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Verii sunt copii fratilor/surorilor parintilor. Cu ei ma intalnesc cateodata, destul de rar.
Verii de gradul II sunt copii copiilor fratilor/surorilor bunicilor. Le stiu doar din povestirile parintilor.
Verii de gradul III sunt copii copiilor copiilor fratilor/surorilor strabunicilor mei. Nu le cunosc nici din auzite, sunt foarte departati de familie.

| Adry05 a răspuns:

Depinde, am unii verisori de gradul al 2-lea cu care am crescut si iti dai seama ca ei inseamna ceva pentru mine, dar mai am unii de gradul al 2-lea care nu prea inseamna nimic.

| T0T a răspuns:

Nimic special.

| BlackRose03 a răspuns:

Nimic,pentru mine sunt niste oameni normali, indiferent de grad.Am prieteni de care sunt mai atasata decat de fratii mei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Căsătoria este interzisă conform 274 NCC

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Persoane pe care nu le vad niciodata.

| 393Dan a răspuns:

Eu nici nu stiu diferenta, toti mi-s verisori.