Pentru mine sunt foarte importanti verii de gradul I si II ( de fapt gradele nu prea conteaza conteaza sa fim oameni) si intr-o lume, societate normala nu cea de azi, ar trebui ca verii sa fie uniti, sa ne ajutam unii pe altii, sa socializam, ca de aceea suntem veri, avem o legatura de sange oarecare, suntem neamuri. Din pacate traim vremuri grele si urate, in care practic nu ne mai intereseaza unii de altii, ne doare-n ciuciu, ne amintim unii de altii când si când sau mai deloc. In aceeasi situatie sunt si eu si cred ca si altii. Ia uita-te mai sus ce de raspunsuri : neinteres. Asta e.
Verii sunt copii fratilor/surorilor parintilor. Cu ei ma intalnesc cateodata, destul de rar.
Verii de gradul II sunt copii copiilor fratilor/surorilor bunicilor. Le stiu doar din povestirile parintilor.
Verii de gradul III sunt copii copiilor copiilor fratilor/surorilor strabunicilor mei. Nu le cunosc nici din auzite, sunt foarte departati de familie.
Depinde, am unii verisori de gradul al 2-lea cu care am crescut si iti dai seama ca ei inseamna ceva pentru mine, dar mai am unii de gradul al 2-lea care nu prea inseamna nimic.
Nimic,pentru mine sunt niste oameni normali, indiferent de grad.Am prieteni de care sunt mai atasata decat de fratii mei.
Asa se intampla si la mine