| doctoru_5476 a întrebat:

Ce se intimpla la scoala in clasa a10a daca ai statutul de eleva si sotie axista vreo lege

Răspuns Câştigător
| EUSIATIT a răspuns:

Mai faci tu scoala cind o sa mai fiu eu de 20 de ani si o sa ma marit iar. mai fata daca te ai maritat stai cu barbatul; acasa daca nu mai vrei sa inveti sau ziua te duci la scoala si seara iti preda el ore se sex.hai ...brrr

6 răspunsuri:
| Nic0L a răspuns:

Pai a fost alegerea ta sa ai statutul de sotie. thinking nu cred ca exista vreo lege. daca e cu acordul parintilor.thinking sau ma rogbatting eyelashes:*alti poaate sunt mai informati ca mine:*. iar pe tine nu ar trebui sa te intereseze ce spune lumea:*

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, dar ca fata să se poată căsători trebuie să aibă 16 ani împliniţi şi acordul părinţilor(ambilor), altfel nu poate face nimic.La şcoală e normal.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Soție legal sau concubină?
Dacă o lasă să meargă la școală înseamnă că băiatul totuși nu-i strică viitorul.
La tine acasă cât de fericită a fost?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scoala nu mai are nicio moralitate in ziua de azi. Poti face orice, te primesc si cu burta la gura, se accepta chiar scutiri medicale cu diagnostice legate de sarcina ori avort.
Poti merge din cand in cand, poti lua note de trecere, poti lua bac-ul... poti orice. Numai carte nu vei face nici cat negru sub unghie.Adica pleci bou la scoala si te intorci vaca.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am cunoscut fete de o moralitate indoielnica dar care erau sefe de promotie.Doctore pune mina si revino-ti fratioare ca pierzi numai tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vorbim de o societate morala si crestina ( macar la nivel declarativ ) ar trebui ca asa ceva sa nu fie permis. O asemenea " eleva " va avea indubitabil o influenta negativa asupra colegilor.
Ar trebui sa fie interzis. Din pacate este posibil dar nu cred ca va face scoala ci doar prezenta! ( adolf)