La învățământul la distanță cursurile se pun la dispoziție studenților în format digital. Sunt necesare 2 prezente pe semestru la fiecare materie, plus examenele. Cel puțin așa e la mine în oraș. Posibil ca fiecare facultate să aibă procedurile ei.
Tu in ce oras esti la facultate?
Brașov.
E ca sexul la distanta, e mai bine decat nimic da' parca tot nu e ce trebuie.
Cat despre intrebarea ta, cursurile sunt remote si materialele le primești in format digital. Nu cred ca la distatanta se dau proiecte in grup pentru ca studentii nu se cunsoc.
In alta ordine de idei, facultatea o faci la distanta doar daca vrei diploma, ca de invatat nu o sa inveti nimic...si doar cu diploma, fara sa stii nimic, nu te angajeaza nimeni.
Eu nu fac la distanța dar am făcut tot semestrul online și vom merge fizic doar la examene. Cursurile și temele și toate materialele auxiliare le trimit profesorii.
Noi când am avut proiecte de făcut făceam un meet in care vedeam cine ce face, le împărțeam și făceam un power point comun (pe care îl putea deschide oricine din grupa noastră ca sa lucreze la el). De prezentat: un coleg făcea share screen și prezentam toti online pe rând.
La sora mea la facultate ăia de la distanță vin și ei la cursuri pentru că altfel nu învață nimic degeaba li se da suport de curs singura diferență e că sunt văzuți mai prosti de profesori
E degeaba mai bine nu faci nimic
Dar daca as face facultate fizic insa 3 zile pe saptamana doar la privat? Am si optiunea asta.....care ar fi mai buna?
Eu vreau la distanta pentru a putea lucra ca sa imi platesc cursurile si sa mai am si bani de buzunar