Acesta este prima data cand se practica Scoala altfel.Se va decide daca se va mai face si in vitor dupa cum a decurs prima incercare.
Mie sincer imi place. Stam la liceu maxim 45 de minute in care studiem tipurile de a dormi (cu capul pe banca, cu corpul pe 2 scaune, sau cu picioarele pe banca). Repet, e misto!
Da este o mare prostie, pe noi ne-a pus sa ne aducem mancare si sa gatim. Sper ca nu se va mai face si in anii viitori, mai bine ne da vacanta de 3 saptamani.Sau daca se va mai face sa ne deeia la toti 5 puncte in plus la teze/examene de clasa a 8-a.NU?
Noi dansam pe banci si pe scaune, mancam, bem suc si ne distram, am dansat si cu diriga... e supper...doar in ziua asta ca in rest e tare plictisitor.
De acord cu tine. cel putin la noi la scoala e f aiurea. stam si ne uitam unii la altii. da' am auzit ca pe la alte scoli s-a facut cv ateliere
Da se face de acum in toti anii si da sunt de acord cu tine ca e o mare prostie si mai degraba faceam scoala normala era mult mai interesant
Cica se va mai face si da, e foarte plictisitoare si naspa! noi nu trebuia sa scriem nimic, da din pamant din iarba verde trebuia sa scoatem foi de hartie si pix ca avem extemporal(lucrare neanuntata) si e foarte aiurea!
Nu stiu daca se va mai face si anii viitori.De ce nu le-ai spus la profesori sa faceti ceva distractiv? Dar totusi si mie mi se pare putin plictisitoare![]()
Si mie mi se pare o prostie!
Adica facem aceleasi lucruri, ba mai grele.
De ce cred asta? Pentru ca:
1)La fizica ne-a dat profa de facut un proiect despre "FIZICENI ROMANI". O tampenie pentru ca faceam proiectu pe PowerPoint si ne-a lasat timp de lucru de vineri pana luni.Este o tampenie adica:"nu ne dai proiecte in timpul orelor normale si imi dai in timpul programului "SCOALA ALTFEL"?
2)La geografie aceleasi lucruri
e scos informatii despre vulcanii, mari si oaceane.Niste tampenii.
3)Inafara de ora de tehnologie in care facaem "salata de fructe" si excurdia la Constanta pe care o fac cu clasa vineri(pe care apropo am facut-o si anul trecut de 1 iunie), nimic special.
Frate am incercat sa ma prefac bolnava sa nu merg la orele alea! Dar ce sa-i faci?
Sper ca ti-am "daruit" informatiile pe care le doreai. Dar in legatura cu anul viitor, noi am intrebat-o pe diriga in legatura cu asta si a zis ca probabil se va mai face...![]()
Pupici
De acord cu tine cel putin la mine la scoala a fost plictisitor doar miercuri a fost mai bine
Noi pna acum neam uitat la Baltagul, O scrisoare pierduta, Doua loturi, informatii despre Franta, am avut concurs de cultura generala dupa asta vom merge la iarba verde si nu stiu ce mai facem. A venit si preotul si medicul etc....Asa a fost pana azi la mine.
Pitbull305 întreabă:
Pisoiul întreabă: