anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca barza aduce copiii altora, cine aduce copiii berzei? Astept raspunsuri bazate pe ani de documentare si exerimentare.

7 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Bai puii de berze ies din oua nu? Deci ouale le aduce iepurasul de Paste! big grin

| selef a răspuns:

Eu am auzit ca barza dupa ce aduce copiii se sutura si se baga in chiloti, baza de documentare Kama Sutra.

| Frogie a răspuns:

Hmmm... din cate stiu eu nu barza aduce copii...tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Barza nu are copii decat pentru altii. ea are pui pentru inmultirea neamului caratoarelor de copii. Ii face cu barzoiul.stii cum fac albinutele cu floricelele cand umbla de la una la alta? cam asa face si barzoiul cu barza dupa care aceasta face un ou cu care se cearta o vreme fiindca nu stiu care a aparut primul, si acesta Ii da sfaturi. dupa ce se suie pe el, pe ou sta ce sta si cand face 13 ani iese puiul, foarte rebel si recalcitrant, se crede buricul pamantului si nu mai asculta de barza barzoiul fiindsi plecat cu treburi in balta.si uiteasa pleaca puiul de barza la agatat brostute. i se dezvolta din instinct simtul de carator de copii si pleaca toamna undeva departe de unde se intoarce primavara cu un cosulet de oracaleti mititei dandu-i celor care vor sa-i aiba. sper sa te fi edificat aspra problemei, ca fiicei mele de 8 ani i-am spus direct ca am iubit pe mama ei si am pus-o in burtica de unde a iesit fiindca o iubim. ea a inteles da vad ca tuuuu...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tot barza, fac cu schimbul intre ele. Azi iti aduc eu puiul, miine mi-l aduci tu laughing Problema e de unde iau berzele atitia puisori sa-i aduca si cum de nu gresesc adresele rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bula poarta o discutie cu tatal sau:
-Tata, pe mine chiar m-a adus barza?
-Da!
-Aia cu picioare lungi, cu ciocul ascutit, slaba...
-Da.
-Alta n-ai gasit sa f?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Numai copii foarte mici, mai cred asta, barza face oua, iar copii se nasc, asa ca lasati copilariile si invatati copii varianta corecta, nu e rusinos ci natural, la un moment dat tot vor afla si ca nu i-a adus barza si ca nu exista Mos Craciun, ne place sa-i mintim, poate ca pentru simplu fapt ca si noi am fost mintiti, dar oare e bine?

Întrebări similare