Pentru ca nu avem poate prieteni adevarati cu care sa ne faca placere sa ne vedem si sa stam...
Internetul este o iluzie, oameni buni, este o pierdere de timp, iti faci prieteni noi, adevarat, dar oamenii nu toti sunt aceeasi aici ca in realitate in viata de zi cu zi.
http://www.facebook.com/....../photo.php
Uite o poza ce am vazut-o si mi-a sarit in ochi :) si spune adevarul ...suntem inlantuiti in treaba asta si o data ce devii dependent devii inconstient de tine si de oameni, iti poti abandona sau uita cu usurinta viata reala in favoarea celei virtuale si nu e bine deloc. E trist.
Asa ca nu stati de dimineata pana a doua zi dimineata pe internet, decat daca faceti ceva si invatati lucruri noi, aflati lucruri noi...nu pentru orice fel de prostii...internetul trebuie sa fie o anexa a vietii nu viata insasi.
O zi buna iti doresc si tie si tuturor de aici :)
Te pup
Partial m-ai convins, dar tu poti spune ca esti un exemplu elocvent in situatia aceasta, ai puterea sa nu stai des la calculator, eu nu stau des, dar uneori abuzez...
Da, spun ca uneori mai pierd timp degeaba.dar in mare parte incerc sa descopar ceva nou, sa citesc ceva interesant, nu stiu ...sa vorbesc doar cu persoanele importante pentru mine si cu care am ce vorbi si dezbate si atat.
Cel mai bine este ca atunci cand ai abuzat in ziua urmatoare, sau perioada urmatoare sa nu te mai apropii asa des de calculator.
Fa altceva. Mai iesi din casa uite acum ca vine primavara si totul renaste la viata, este soarele si ne da energie si optimism, sunt multe de vazut si nu le vedem parca am fi orbi, si din cauza a ce? numai a internetului. Ia sa fim nevoiti sa stam 2 saptamani fara internet, ce am putea face? ce idei iti vin?
As putea rezista, oricum imi vin idei bune...
L-am avut taiat 2 saptamani, aproape 3 ...si am murit? deloc. Vreau sa spun ca ma simteam mult mai odihnita la creier si ochi, la minte, mai usoara, nu stiu cum sa spun.Ma uitam la tv dar foarte rar, mergeam la munca, acolo neavand net era bine. Veneam acasa, mancam, ma jucam cu pisicutele mele, ma mai uitam un pic la tv..citeam cateodata, pentru ca imi place mult sa citesc ceva care ma atrage, orice. cititul nu ne poate face vreun rau.
Si mai ales tu ca practici sport e de admirat in zilele astea. Iti face bine.
Mersi,eu tot citesc, recent am citit 2 romane, succes.
Si sa continui s-o faci, sa ai mai multe citite la activ
Intru zilnic pe internet, chiar 2-3 ore, dar nu consider ca-mi pierd timpul. Din contra, ma deconecteaza ca pot vedea filme, pot sa aflu enorm de multe lucruri interesante din toate domeniile(unele foarte utile pentru serviciu), pot afla rapid informatii uzuale, citesc carti pe care nu mi le permit sa le cumpar. Da, este o pierdere de timp daca stai pe jocuri sau pe chaturi la discutii fara rost!
Esti ok? crezi ca am sa apreciez un astfel de raspuns, categoric nu...
Se creeaza dependenta la nivelul psihicului.Eu intru din ce in ce mai rar.Incerc sa ma las.
Ce varsta ai?
15 ani.
De ce?
Bună!
Pentru că aşa am ajuns,nu ne mai place viaţa reală,ne place să trăim mai mult în mediul virtual,totul numai se rezumă la internet şi atât.
Pentru mine îi un drog internetul acesta, de când îl am, nu pot sta o zi fără el, şi ştiu că nu face bine să stai numai în faţa laptopului zilnic, dar nici nu fac ceva să găsesc o soluţie să mă mai deconectez de lumea virtuală.
Te pup!
Atunci cand vin cu o intrebare,vin si cu o speranta, daca nu ai putut scapa, combate aceasta lumea virtuala, de ce crezi ca m-ai putea ajuta si pe mine, oricum mersi...
Raspunde in numele tau, eu ies afara, asa ca ai cam dat-o in bara.
In cazul meu discutam si analizam situatia, care e problema la mine de ce stau la calculator, nu mult, dar nu exista zi in care sa nu stau macar 15 minute,dar eu vreau sa nu stau deloc, intelegi, afara ies, temele le fac, fac sport mult...
Si cu ce m-ar putea ajuta pe mine raspunsul acesta, fiind total eronat in cazul dat...
Buna intrebare. Poate pentru ca ne e prea lene sa ne facem temele, sau nu avem cu cine / nu avem chef sa iesim afara, pentru ca mereu e ceva interesant pe net, pentru ca la TV sunt numai aiureli
Raspunde in numele tau, eu imi fac regulat temele si nu imi este lene...
Corectez. pentru ca imi esta prea lene
Exact....Viitorul este al tau, cucereste-l...