| Flav a întrebat:

De ce va mai e jena cand va uitati in jur? Dar, de voi, va e jena?

10 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

De mine nu mie jena dar mie jena de lipsa de respect si obraznicia unor oameni

| Vizitiul a răspuns:

Jena!? Problema e ca nu mai am putere sa mi-o exprim, incet, incet, incep sa ma obisnuiesc cu lumea in care traiesc, asta face parte din destinul meu. Daca mi-e jena de mine, de mine nu mi-e jena, ci de faptele mele.

Răspuns utilizator avertizat
| raisssa a răspuns:

De indiferenta, ignoranta, nepasare, egoism si as putea continua asa la nesfarsit...money,money do u feel them?laughing

| gabriela a răspuns:

Hai ma, laughing cum sa-mi fie jena de mine? In jur mi-e jena de clasa politica si de unii care in strainatate ne fac de rusine prin comportamentul lor.

| OanaG a răspuns:

De nesimtirea oameilor, lipsa de bun simt!

Nu mi-e jena de mine, ma comport civilizat, sunt mandra de mine love struck

| Miha a răspuns:

Mie jena de tara asta in care traim!
in care oameni mor de foame pe strazi, in care parlamentari ne iau si ultima firmitura d paine din buzunar!
mie jena atunci cum aud cum ne fac vecini nostri de peste hoatare(d exemplu franta care scriu pancarde ''aveti grija la romanii, fura'')
dar totusi speranta ca poate intr-o zi se va schimba nu moare:]
de mine nu mie jena, fruntea sus ca trecem peste oricewinking
pace::]

| sandy a răspuns:

Mă enervează cel mai tare că oamenii aruncă gunoaiele peste tot, chiar dacă la 10 m de ei se află coşul de gunoi, nesimţirea mucoşilor ăstora cu freaza ca de topor şi mâncatul seminţelor, sunt peste tot pe unde te duci cojile de seminţe, o nesimţire curată ş. a. m. d.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt realist, nimic nu imi mai atrage atentia, ma astept sa ma impiedic eu de prostia altora si sa cad intr-o groapa.
Nu imi este jena de mine.

| dede_8838 a răspuns:

Faptul ca oamenii continua sa faca lucruri care stiu ca nu sunt bune.Arunca pe jos tot felul de gunoaie si daca ii intrebi de ce ...primesti un raspuns de genul : Si ceilalti arunca. Oameni buni cum ne mai civilizam noi daca nici macar nu incercam?