Dar nu te ajuta prea mult sa stii...este mult mai eficient sa lucrezi direct pe simulari iar toate informatiile pe care nu le stii, le gasesti online, inclusiv pe chatGPT. Adica poti sa inveti eficient pentru bac fara sa dai un ban.
Salut. Eu zic să îţi cauţi profesor în particular, degeaba cumperi manuale dacă nu înţelegi nimic din ele.
Pai daca n -ai invatat atunci cand totusi erai in scoala, acum...ce sa zic, fara meditatori nu prea merge, mai ales la mate, fizica.
Din manual inteleg, ziceam ca din caietele de la liceu care am scris pe ele la ore nu mai inteleg nimic ca am scris urat
Ar trebui sa cumpar cate 3 manuale de clase diferite? 3 de biologie, 3 de romana, 3 de matematica, cate un manual de clasa a9-a, a 10-a, a 11-a, a12 a?
Ma repet...NU ai nevoie de manuale ca sa inveti pentru Bac. Materia de bac o gasesti pe toata online GRATUIT plus zeci de site-uri cu simulari. Eu cand am sustinut bacul nu am cumparat nici macar o singura carte. Am facut sute de simulari si unde nu stiam sau nu intelegeam ceva, foloseam fratele Google si YouTube sa imi explice. Barem pe biologie rupeam clipurile unei profesoare care le posta pe YouTube cu rezolvari la simulari.
Adi1987 întreabă:
David2456774236785325785324 întreabă: