| Adi1987 a întrebat:

De unde as putea invata ca sa iau bacul? Am terminat liceul in anul 2022 si nu l-am luat, anul asta nu il dau, posibil peste un an, doi, trei sa il mai dau inca odata, am cumparat cartile astea

https://cartibac.ro/......a-biologie

Am citit din ele dar nu prea mi se par suficiente, din caietele care mi-au ramas de la liceu nici nu mai inteleg ce am scris pe ele

Ar trebui sa mai cumpar carti din astea pentru bac? Sau manuale de liceu?

8 răspunsuri:
| Cipi1212 a răspuns:

Manuale de liceu.

| siriusblack98 a răspuns:

Dar nu te ajuta prea mult sa stii...este mult mai eficient sa lucrezi direct pe simulari iar toate informatiile pe care nu le stii, le gasesti online, inclusiv pe chatGPT. Adica poti sa inveti eficient pentru bac fara sa dai un ban.

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Eu zic să îţi cauţi profesor în particular, degeaba cumperi manuale dacă nu înţelegi nimic din ele.

| Mosotti a răspuns:

Pai daca n -ai invatat atunci cand totusi erai in scoala, acum...ce sa zic, fara meditatori nu prea merge, mai ales la mate, fizica.

| Adi1987 explică (pentru Alex765431):

Din manual inteleg, ziceam ca din caietele de la liceu care am scris pe ele la ore nu mai inteleg nimic ca am scris urat

| Adi1987 explică (pentru Cipi1212):

Ar trebui sa cumpar cate 3 manuale de clase diferite? 3 de biologie, 3 de romana, 3 de matematica, cate un manual de clasa a9-a, a 10-a, a 11-a, a12-a?

| Adi1987 explică (pentru siriusblack98):

Ar trebui sa cumpar cate 3 manuale de clase diferite? 3 de biologie, 3 de romana, 3 de matematica, cate un manual de clasa a9-a, a 10-a, a 11-a, a12 a?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Adi1987):

Ma repet...NU ai nevoie de manuale ca sa inveti pentru Bac. Materia de bac o gasesti pe toata online GRATUIT plus zeci de site-uri cu simulari. Eu cand am sustinut bacul nu am cumparat nici macar o singura carte. Am facut sute de simulari si unde nu stiam sau nu intelegeam ceva, foloseam fratele Google si YouTube sa imi explice. Barem pe biologie rupeam clipurile unei profesoare care le posta pe YouTube cu rezolvari la simulari.

Întrebări similare