| RobyTheWest a întrebat:

Deci as vrea sa stiu daca e posibil sa recreezi o situatie in minte, unde sa poti observa fiecare mic detaliu pe care nu l-ai bagat in seama prima data, de exemplu mersul spre casa de la scoala, treci pe langa un copac, te uiti o singura data a el, nu il bagi in seama, e posibil sa-ti amintesti imaginea accea, felu in care l-ai vazut incat sa incepi sa vezi miciile detalii pe care nu le-ai observat(cum ar fi, ce fel de fructe avea, sau forma frunzelor)?
Hipnoza sau autohipnoza ajuta? si daca ati putea sa-mi dati o scurta explicatie despre acestea 2.

Răspuns Câştigător
| PopAdrian a răspuns:

Am vazut documentare, iar metoda folosita este Hipnoza. Creierul tau retine toate informatiile pe care ochiul, urechile sau celelalte simturi i le transmite, dar ia in considerare doar ce il intereseaza. Prin hipnoza patrunzi in adancul mintii si cu multa concentrare vei fi capabil sa iti aduci aminte fel de fel de detalii despre un anumit lucru.

Experimentul vazut de mine era cu o persoana care privea alta persoana doar cateva secunde, iar apoi trebuia sa o descrie. S-a constatat ca dupa hipnoza, descrierea era mult mai amanuntita.

Spor!

| RobyTheWest explică (pentru PopAdrian):

Nu stii daca nu merge si cu autohipnoza? dar mersi de raspuns.

| PopAdrian a răspuns (pentru RobyTheWest):

Prin hipnoza, persoana care hipnotizeaza iti spune sa te gandesti atent la fata lui, aminteste-ti dac a avut vreun tatuaj pe nu stiu ce mana, sa te gandesti la vocea lui etc. Daca iti repeti tu in capul tau asta, nu stiu cat de efectiv ar fi.

2 răspunsuri:
Întrebări similare