Nu e foarte greu in clasa a-4-a.Eu acum am terminat a-4-a.Si cu geografia nu e greu.La mate poate la fractii.Sa fii atent la ele.Nu ii greu deloc. Funda? Plss
Geografia este foarte frumoasa! Eu cand eram de varsta ta o uram
! Tu intra 4-a o sa faci geografia Romaniei poate o sa-ti placa poate o s-o urasti, dar sa stii ca eu am urat geografia Romaniei intra 4-a, dar am iubit-o intra 5-a 6-a 7-a si a 8-a la gimnaziu o sa faci geografia continentelor care este superba. Sper ca te-am ajutat
Ahhh si nu te lua dupa mine tie poate o sa-ti placa geografia Romaniei xD
Poate ţi se va părea mai greu la început, fiind materie nouă, dar îţi va plăcea în cele din urmă. Eu una o consider una din materiile mele preferate.
Baftă şi numai bine!
Buna
Pai nu poate nimeni ca geografia e usoara sau grea, totul depinde de porofesorul cu care urmezi sa practici materia.Intereseazate de la alti profesori cine o sa iti fie profesor de geografie. Daca profesorul e de treaba si explica mereu cu zambetul pe buze o sa iti faca placere si o sa fi atat de atenta incat ai putea fi cea mai a din clasa dar, dakca e contrariul...bafta
Clasa a 4-a e frumoasa, iar in ceea ce priveste geografia nu trebuie sa iti faci griji. E o materie usoara la nivel de cls. a 4-a. O sa invatati la inceput punctele cardinale, ce este orizontul orizontul, ce este harta. Apoi o sa treceti la adevarata geografie unde o sa invatati despre geografia Romaniei (limite, vecini, rauri, lacuri, unitati de relief). O sa invatati cativa munti mai importanti, cateva lacuri si rauri, campii... In final o sa invatati despre cele mai importante orase ale tarii si despre Romania in Europa si pe Glob. Iti garantez ca o sa iti placa aceasta materie.
Mda...E plictisitoare! O sa inveti despre muntii din Romania, formele de relief, raurile si poate o sa va scoata la harta.E naspa dar la mine numa a predat invatatoarea
. Toata ora stateam cu ochii in caiet si scriam. Marog, poate la tine a fii Aaltfel, si, poate ca tie iti va placea. Fiecare are diferite opinii deci succes in clasa a 4 a Natujk! (Ps: iti trebuie caiet dnal lung de biologie)
Funda?
anonim_4396 întreabă:
CoCaCoLa întreabă:
anonim_4396 întreabă: