Se pare că tu esti fata. Dacă erai adult nu puneai asemenea intrebare. Mergi si dă corigenta poate te trece.
Eu cred ca nu esti eleva, sa iti spun si de ce. Daca erai mami, nu lasa-i ca fata sa ramana corigenta la materie de capacitate.
Nu poate ca niste staini sa hotarasca viitorul unui, elev, mai bine te sfatuesti cu diriginta, care stie cel mai bine situatia copilului.
Presupund ca ar lua nota de trecere la corigenta, cat crezi ca ar lua la capacitate?
În primul rând fiți puternic pentru fata dumneavoastră.
În al doilea rând, fata dumneavoastră a suferit un bulling profesoral. Nu cred că fata dumneavoastră este atât de proastă încât să nu fi putut fi ajutată să termine clasa a opta.
Există 2 căi de atac! Calea de atac dură prin care profesoarei de matematică îi faceți plângere la Inspectoratul școlar și cereți reevaluarea notelor, lucrărilor de control ale fiicei dumneavoastră.
Calea de atac ușoară, prin care mergeți la psihologul școlar cu fata, pentru a o întări psihic, apoi pe timpul verii pregătire intensivă la matematică, ca să poată trece cu brio corigența, apoi examenul de admitere.
Când v-am spus de "bulling profesoral", am făcut-o pentru că și eu, am fost în trimestrul 1, clasa a opta, corigent la limba română, dar profesoara de română, în următoarele 2 trimestre a făcut tot posibilul omenesc să termin cu media 5 generală și să intru la examenul de admitere!
Dacă se încheia media cu 5 la mate îi ieșea în jur de 8.40 media la toate materiile.Nu o rămas niciodată corigentă la nici o materie.Acum când a fost mai important a lăsat-o.Si in legătură examenului de capacitate oricare ar fi fost rezultatul măcar era susținut.Asa i s-o stricat viitorul fără examen.Nici nu știu drumul pe care sa o îndrum și nici ea nu știe.
Bună! Dacă fata rămâne corigentă la mate, sigur ia 3 la examenul de capacitate.
Eu zic că ar avea oportunitatea să învețe mai mult dacă o lasă corigentă, așa ia notă mai mare
Salut. Eu zic să se ducă la examenul de corigenţă, că nu are rost să repete anul. Mai bine da corigenţa şi apucă foarte foarte bine de învăţat.
"O terminat" si... nici la limba romana nu stati voi bine.
Notele se dau pentru cat ai invatat, nu pentru cat ai plans.
"o sa-i platesc IAR meditatii"
Adica, cu tot cu meditatii nu a luat nici macar un 5? Si crezi ca dupa un an v-a promova "cu brio"?
Daca nu a invatat, poate profesionala isi doreste. Ca acolo cel putin era mai lejer. Dar cum de acum inainte se va pune accent pe meserie, nici acolo nu va mai fi usor.
Sa puna burta pe carte de azi. Iar tu sa o supraveghezi ca invata, nu ca sta pe net cu alte prostii.