Salut. Iti pot da versetele.
Timotei 2, 4: "...care doreste ca toti oamenii sa fie mantuiti si sa vina la cunostinta adevarului"
Marcu 8, 8. 36. 37: "Au mancat si s-au saturat; si au ridicat 7 cosnite, pline cu ramasitele de faramituri.(vers. 8)
"Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?"(vers. 36)
"Sau ce va da un om in schimb pentru sufletul sau?"(vers. 37)
Filipeni 2, 2. 12: "... faceti-mi bucuria deplina si aveti o simtire, o dragoste, un suflet si un gand" (vers. 2)
"Astfel dar, preaiubitilor, dupa cum totdeauna ati fost ascultatori, duceti pana la capat mantuirea voastra, cu frica si cutremur, nu numai cand sunt eu de fata, ci cu mult mai mult acum, in lipsa mea" (vers. 12)
Nu am gasit roman-timotei...![]()
marcu capitolul 8, versetul 8: Au mancat si s-au saturat, si au ridicat sapte cosnite, pline cu ramasitele de firimituri.
versetul 36: Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?
versetul 37: sau ce va da un om in schimb pentru sufletul sau?
Filipeni capitolul 2, versetul 2: faceti-mi bucuria deplina, si aveti o simtire, o dragotste, un suflet si un gand.
versetul 12: astfel dar, preaiubitilor, dupa cum totdeauna ati fost ascultatori, duceti pana la capat mantuirea voastra, cu frica si cutremur, nu numai cand sunt eu de fata, ci cu mult mai mult acum, in lipsa mea.
sper ca ti-am fost de ajutor
uflex3 întreabă: