| gingergirl1 a întrebat:

Hey,elevi de clasa a8a laughing Cum vi s-a parut azi simularea la mate? Eu cred ca a fost un pic cam grea...sad La romana iau in jur de 8 dar la mateee.laughing
Apropo, auziti la exercitiul 2 de la sub 1, nu trebuia sa rezolv rapoartele acelea si pe urma sa il inlocuiesc pe a in fractia aceea cu rezultatul respectiv? thinking

35 răspunsuri:
| ÎnȚeLePTU1 a răspuns:

Romana a fost foarte usoara mai ales subiectul 2 despre Maramures, in schimb matematica. Vai de capu' meu laughing)

| gingergirl1 explică (pentru ÎnȚeLePTU1):

Stiuu laughing La romana doar la gramatica (adica nu am scris complet functiile alea sintactice sau valoarea gramaticala ) am gresit dar la literatura a facut bine, am vazut ieri baremeul pe edu.ro big grin
Astept sa il vad si pe ala la mate diseara happy

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Simularea de la Matematică a fost destul de uşoară happy

La acel exerciţiu NU era necesar să calculezi separat pe a şi apoi să-l înlocuieşti!

Se puteau folosi proporţiile derivate :
a/7 = 5/3 de unde rezultă că (a+7)/7 = (5+3)/3 = 8/3.

Toate cele bune.

| fearlessss a răspuns:

Doamne balaughing Ce note aveti frate? Dadea x 38 pe 7 sau ceva de genu nu mai stiu, dadea o fractie si apoi inlocuiai si dadea in final 8 pe 3laughingdoamne cum sa faci cu virgula laughing era raport lollaughing a fost super usor mi au placut mult subiectele.

| aly a răspuns (pentru fearlessss):

Salut si mie mi-a dat la fel la exericitul ala. Ai id de mess sa vb si la celelalte subiecte daca vrei, ca nu am cu cine sa ma corectez si pana apare baremul mor de curiozitate.

| gingergirl1 explică (pentru fearlessss):

Bai,deci era a supra 7 = 5 supra 3, si venea 3a =35 si am impartit 35 la 3, ca sa il scot pe a, si mi-a dat 11 si l-am inlocuit in fractia aia, nu mai stiu cum am facut, am impresia ca am facut 11+7 supra 7 ....nu sunt as la mate dar ...ma rog

| fearlessss a răspuns (pentru gingergirl1):

Da.Dadea 35 pe 3 dar nu trebuia scos il lasa-i asa si il introduceai in aia..nu se lucreaza cu virgula in cazul asta

| fearlessss a răspuns (pentru aly):

BBuna..nu am messul downloadat ..hai pe mesaj privat aici pe TPU sau daca ai skype sau facebook

| gingergirl1 explică (pentru fearlessss):

E,ma rog happy macar ca iau 2 puncte la ex ala laughing

| marinaa9 a răspuns:

Raspunsul era 8 pe 3

| marinaa9 a răspuns (pentru marinaa9):

Nu il imprateai pe 35 la 3 ci il lasa-i sub forma de fractie

| gingergirl1 explică (pentru marinaa9):

In fine, acum mi-am dat seama...laughing
Ma rog, macar 2 puncte sa iau la exercitiul ala big grin

| marinaa9 a răspuns (pentru gingergirl1):

Sa vezi cat ma chiunuiam eu sa il aflu pe a si apoi aud in clasa : "nu il impartiti pe 35 la 3" si apoi mi-am dat seama.In plus...subiectele au fost grele, nici nu ma asteptam, la cate subiecte la mate am rezolvat chiar ma asteptam sa ma descurc insa acesta a fost cu adevarat greu, sau cel putin m-am panicat pe moment si nu-mi mai functiona cerebelullaughing

| gingergirl1 explică (pentru marinaa9):

Foarte adevarat, am facut la variante de examen dar da-le'n colo ca alea erau usoarelaughing Mai ales primul subiect(de regula e cel mai usor, de regula se cere medie geometrica sau aritmetica, un volum alea alea la geometrie laughing, un calcul simplu si altele in schimb la simulare a fost greut si primul subiect...
Ma asteptam sa ne dea si din functii thinking dar lasa ca a fost bine si fara laughing
Astept diseara sa vad baremul pe edu.ro happy sa imi fac o idee despre nota
Ma rog, am observat ca la subiecte usoare se iau note mici si la subiecte grele se iau note mari, ar fi bine sa am dreptate laughing

| MissDevilish666 a răspuns:

Bună.
La română au fost subiecte ușoare în comparație cu alea de la mate!
Pur și simplu m-am panicat și am uitat totul straight face plus că la subiectul 3 n-am scris nimic.

| gingergirl1 explică (pentru MissDevilish666):

Deci,pe bune, nu ma asteptam sa fie asa greu(bine, nu a fost imposibil de rezolvat dar mi-a dat ceva dureri de cap laughing Serios, nu ma asteptam, am facut multe subiecte de examene dar da'le-n colo ca alea erau usoare laughing La sub 3 am scris si eu niste formule, am facut perimetrul la prima problema si in fine poate se mai nimereste ceva pe acolo sa fie bine si la ultima problema am zis ca ala era triunghi echilatereal, am pus punctul G ca fiind centrul de greutate unde se intalneau "alea" laughing
Si ma rog...sad
In comparatie l, la romana, e fost usor happy cred ca iau in jur de 8 -7.50...dar la mate...laughing

| javiga a răspuns:

Salut,la ex 2 sub1, trebuia mai intai sa afli a, dupa aia inlocuiai acolo, era fractie supraetajata, si iti dadea la final 8/3!

| xFlorin a răspuns:

La romana a fost usor, la mate a fost foarte greu.I-au in jur de 2.

| L0v3isTheWaY a răspuns:

Buna!
A fost greu la mate. Cred ca i-au in jur de 7.
La romana in jur de 8-9.
Succes!winking

| NoobOrPro a răspuns:

Subiectul de anul asta a fost unul ciudat... Subiectul I a fost mai greut. Al II a fost normal iar al 3 a fost prea usor...

| gingergirl1 explică (pentru NoobOrPro):

Ca asa ceva laughing
Nu stiu frate, l-am facut varza laughing
La romana am facut de 8.50 si la mate e posibil sa iau 5 crying

| florin96ak47 a răspuns:

La romana a fost foarte usor (in afara de compunerea cu explicarea titlului) si o sa iau in jur de 7-8 pentru ca nu m-am pregatit mult, insa la matematica... a fost foarte greu, au recunoscut-o si profesorii, dar poate au dat greu ca sa ne fie mai usor la examen. Oricum, ma voi pregati mult ca sa intru la un liceu bun big grin

| gingergirl1 explică (pentru florin96ak47):

Si eu la fel happy
la romana presupun ca iau 8, la compuneri ma pricep cel mai bine laughing a fost usor happy la ultimul exercitiu unde trebuia sa alcatuim o propozitie cu pron relativ ce si acolo stiu sigur ca am gresit ...in rest nu stiu sigur
La mate am facut cam varza, imi venea sa imi dau pumni in cap ca dupa ce am dat teza am ajuns acasa si stiam sa le rezolv, sau la un exercitiu am facut pe ciorana ce trebuia sa scriu, si pe ciorana a ramas laughing
Ehh...in fine, pana la urma e doar simulare.

| florin96ak47 a răspuns (pentru gingergirl1):

Eu uit mereu sa copiez cateva exercitii de pe ciorna laughing
Si la romana si la mate laughing

| ALLLeXaNDRaALLE a răspuns:

Si eu am facut asta dar 35 nu se impartea la 3 si mi-a dat cu virgula, urat de tot si nu cred ca e corect.

| gingergirl1 explică (pentru ALLLeXaNDRaALLE):

Stiu mi-a dat 11 virgula ceva, dar am scris doar 11. sad
Ma rog, astept sa vad diseara baremul pe edu.rowinking

| alexs99 a răspuns (pentru ALLLeXaNDRaALLE):

Ba era corect, pe urma trebuie sa scrii sub forma de fractie ordinara si rezultatul final era 8/3.
O zi buna!

| ALLLeXaNDRaALLE a răspuns (pentru alexs99):

Acum mi-am dat seama trebuia sa aduci la acelasi numitor apoi imparteai doua fractii si era inmultire cu a doua rasturnata apoi se simplifica prin 7 si era 8 pe 3.

| alexs99 a răspuns (pentru ALLLeXaNDRaALLE):

Deci l-am facut bine, yes!

| mirumada99 a răspuns:

Eu am scris raportul (a+7)/7 ca a/7 + 7/7, apoi am inlocuit pe a/7 cu 5/3 si mi-a dat big grin

| DariaNegulescu a răspuns:

La subiectul 1, ex. 2 trebuia sa iti dea ca 3a=35 si rezulta ca a= 35 pe 3. Nu trebuia sa imparti 35 la 3. pur si simplu inlocuiai si aduceai la acelasi numitor. Rezultatul final era 8 pe 3. : )

| alexs99 a răspuns (pentru DariaNegulescu):

Ti-a dat 8/3? Esteeeeeeeeeeeee! big grin

| Tanase_Andy_1998 a răspuns:

Minunat a fost... sper sa nu fie asa la examen.

Întrebări similare