Romana a fost foarte usoara mai ales subiectul 2 despre Maramures, in schimb matematica. Vai de capu' meu
)
Stiuu
La romana doar la gramatica (adica nu am scris complet functiile alea sintactice sau valoarea gramaticala ) am gresit dar la literatura a facut bine, am vazut ieri baremeul pe edu.ro
Astept sa il vad si pe ala la mate diseara
Bună!
Simularea de la Matematică a fost destul de uşoară
La acel exerciţiu NU era necesar să calculezi separat pe a şi apoi să-l înlocuieşti!
Se puteau folosi proporţiile derivate :
a/7 = 5/3 de unde rezultă că (a+7)/7 = (5+3)/3 = 8/3.
Toate cele bune.
Doamne ba
Ce note aveti frate? Dadea x 38 pe 7 sau ceva de genu nu mai stiu, dadea o fractie si apoi inlocuiai si dadea in final 8 pe 3
doamne cum sa faci cu virgula
era raport lol
a fost super usor mi au placut mult subiectele.
Salut si mie mi-a dat la fel la exericitul ala. Ai id de mess sa vb si la celelalte subiecte daca vrei, ca nu am cu cine sa ma corectez si pana apare baremul mor de curiozitate.
Bai,deci era a supra 7 = 5 supra 3, si venea 3a =35 si am impartit 35 la 3, ca sa il scot pe a, si mi-a dat 11 si l-am inlocuit in fractia aia, nu mai stiu cum am facut, am impresia ca am facut 11+7 supra 7 ....nu sunt as la mate dar ...ma rog
Da.Dadea 35 pe 3 dar nu trebuia scos il lasa-i asa si il introduceai in aia..nu se lucreaza cu virgula in cazul asta
BBuna..nu am messul downloadat ..hai pe mesaj privat aici pe TPU sau daca ai skype sau facebook
E,ma rog
macar ca iau 2 puncte la ex ala
In fine, acum mi-am dat seama...![]()
Ma rog, macar 2 puncte sa iau la exercitiul ala
Sa vezi cat ma chiunuiam eu sa il aflu pe a si apoi aud in clasa : "nu il impartiti pe 35 la 3" si apoi mi-am dat seama.In plus...subiectele au fost grele, nici nu ma asteptam, la cate subiecte la mate am rezolvat chiar ma asteptam sa ma descurc insa acesta a fost cu adevarat greu, sau cel putin m-am panicat pe moment si nu-mi mai functiona cerebelul
Foarte adevarat, am facut la variante de examen dar da-le'n colo ca alea erau usoare
Mai ales primul subiect(de regula e cel mai usor, de regula se cere medie geometrica sau aritmetica, un volum alea alea la geometrie
, un calcul simplu si altele in schimb la simulare a fost greut si primul subiect...
Ma asteptam sa ne dea si din functii
dar lasa ca a fost bine si fara
Astept diseara sa vad baremul pe edu.ro
sa imi fac o idee despre nota
Ma rog, am observat ca la subiecte usoare se iau note mici si la subiecte grele se iau note mari, ar fi bine sa am dreptate
Bună.
La română au fost subiecte ușoare în comparație cu alea de la mate!
Pur și simplu m-am panicat și am uitat totul
plus că la subiectul 3 n-am scris nimic.
Deci,pe bune, nu ma asteptam sa fie asa greu(bine, nu a fost imposibil de rezolvat dar mi-a dat ceva dureri de cap
Serios, nu ma asteptam, am facut multe subiecte de examene dar da'le-n colo ca alea erau usoare
La sub 3 am scris si eu niste formule, am facut perimetrul la prima problema si in fine poate se mai nimereste ceva pe acolo sa fie bine si la ultima problema am zis ca ala era triunghi echilatereal, am pus punctul G ca fiind centrul de greutate unde se intalneau "alea"
Si ma rog...![]()
In comparatie l, la romana, e fost usor
cred ca iau in jur de 8 -7.50...dar la mate...
Salut,la ex 2 sub1, trebuia mai intai sa afli a, dupa aia inlocuiai acolo, era fractie supraetajata, si iti dadea la final 8/3!
Buna!
A fost greu la mate. Cred ca i-au in jur de 7.
La romana in jur de 8-9.
Succes!
Subiectul de anul asta a fost unul ciudat... Subiectul I a fost mai greut. Al II a fost normal iar al 3 a fost prea usor...
Ca asa ceva
Nu stiu frate, l-am facut varza
La romana am facut de 8.50 si la mate e posibil sa iau 5
La romana a fost foarte usor (in afara de compunerea cu explicarea titlului) si o sa iau in jur de 7-8 pentru ca nu m-am pregatit mult, insa la matematica... a fost foarte greu, au recunoscut-o si profesorii, dar poate au dat greu ca sa ne fie mai usor la examen. Oricum, ma voi pregati mult ca sa intru la un liceu bun
Si eu la fel
la romana presupun ca iau 8, la compuneri ma pricep cel mai bine
a fost usor
la ultimul exercitiu unde trebuia sa alcatuim o propozitie cu pron relativ ce si acolo stiu sigur ca am gresit ...in rest nu stiu sigur
La mate am facut cam varza, imi venea sa imi dau pumni in cap ca dupa ce am dat teza am ajuns acasa si stiam sa le rezolv, sau la un exercitiu am facut pe ciorana ce trebuia sa scriu, si pe ciorana a ramas ![]()
Ehh...in fine, pana la urma e doar simulare.
Eu uit mereu sa copiez cateva exercitii de pe ciorna ![]()
Si la romana si la mate
Si eu am facut asta dar 35 nu se impartea la 3 si mi-a dat cu virgula, urat de tot si nu cred ca e corect.
Stiu mi-a dat 11 virgula ceva, dar am scris doar 11. ![]()
Ma rog, astept sa vad diseara baremul pe edu.ro
Ba era corect, pe urma trebuie sa scrii sub forma de fractie ordinara si rezultatul final era 8/3.
O zi buna!
Acum mi-am dat seama trebuia sa aduci la acelasi numitor apoi imparteai doua fractii si era inmultire cu a doua rasturnata apoi se simplifica prin 7 si era 8 pe 3.
Deci l-am facut bine, yes!
Eu am scris raportul (a+7)/7 ca a/7 + 7/7, apoi am inlocuit pe a/7 cu 5/3 si mi-a dat
La subiectul 1, ex. 2 trebuia sa iti dea ca 3a=35 si rezulta ca a= 35 pe 3. Nu trebuia sa imparti 35 la 3. pur si simplu inlocuiai si aduceai la acelasi numitor. Rezultatul final era 8 pe 3. : )
Ti-a dat 8/3? Esteeeeeeeeeeeee!