| mihaitza06 a întrebat:

La bacalureat-ul de anul acesta nu ai voie sa intri decat cu pixul albastru. Prima intrebare este, la intrare te controleaza peste tot ca la aeroport adica iti pune pana la organe iti baga mana si in fund? Daca iau o fituica si o bag in chiloti imi pune mana si acolo, are voie? Iar in timpul examenului daca am voie la baie o singura data cat timp am voie? Adica daca nu ies in 5 minute intra peste mine in cabina? Si daca intra in cabina si ma prinde cu fituica are voie sa ma dea afara din examen? Adica nu este cuvantul meu impotriva lui/ei? Ca fituica automat o arunc in wc, trag apa si nu o mai gaseste.

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Riscul de a piede examenul daca esti prins este destul de mare. Nu poti sa stii ce decizie sa ia la nivel de liceu. Uite, de exemplu, "La liceul Gaudeamus elevii s-au plans ca nu li s-a permis sa mearga la toaleta pentru ca nu au putut prezenta un certficat medical.
Un profesor sustine ca a fost luata aceasta decizie pentru ca elevii ar fi mers prea des la WC. "http://protv.md/......41568.html
Asa ca este mai bine sa inveti.

| anamarya2 a răspuns:

Deci... nu te controleaza si in chiloti laughing si daca iesi din sala de examen trebuie sa dai foaia, nu ai voie sa te duci la baie sa te uiti pe fituica si sa te intorci si sa scrii ce ai retinut. Daca vrei sa coipiezi... pai sunt camere peste tot si nu cred ca ai vreo sansa sa nu fi vazut. Eu zic ca mai bine inveti decat sa te risti degeaba. Cand am luat examenul de capacitate vara mea mi-a spus ca daca am fost in stare sa iau capacitatea nu mai trebuie sa imi fac griji pentru bac. Deci daca ai luat capacitatea incearca sa repeti pentru bac ca sigur il iei si faci chindie cu toti prietenii laughing sau mergeti in club si va imbatati happy Succes!

| mihaitza06 explică:

Cum sa spui asa tampenie? Pai daca ma taie treaba mare la 10 minute dupa ce incepe examenu fac in coltul clasei? Ma duc la baie cand vreau ca nu sunt la arest, la baie scot copiuta citesc ce am nevoie o arunc si ma intorc si scriu. Raspunde ti bai nene strict la intrebare si raspundeti din ce stiti nu din ce ati auzit la intrebari.

| mihaitza06 explică:

Unde sunt camere de luat vederi si in cabina de la baie de nu am cum sa scot copiuta? Bine ca stiu sa nu ma masturbez.